2777
2789

بچه ها من توی جواب دادن خیللللی بی دست و پا هستم یعنی پیش خودم کلی حرف میزنم ولی به طرف مقابل میرسم انگار لال میشم

مثلا مادرشوهرم برای عروسی من و شوهرم هییییچ کاری نکرد عروسی رو شوهرم گرفت حتی سه تیکه که مال داماد بود مامانش نخرید شوهرم خودش خرید، عیدی شب یلدایی پاگشا مامانش هیچی بهم نداد

امااااا خیلی پررو و طلبکاره و همش میگفت جهیزیه اینو بخر اونو بخر و فلان.

حالا هم گیر داده به سیسمونی...چی جوابشو بدم که دست و پاشو جمع کنه، خونوادم تازه جهیزیه و طلا خریدن نمیتونم که بگم بابام کلیه شو بفروشه سیسمونی بخره، خب اونا هم ندارن منم اصلا دلم نمیاد اذیتشون کنم اونم بخاطر کی؟ مادرشوهرم که بینهایت زرنگ و موزیه و خودش هیییییچ کاری نمیکنه ولی هممممش از پدرمادرم توقع داره

میگه خب رسمههههه خونواده دختر سیسمونی کامل بخرن...با اینکه از رسمهای خونواده پسر هییییچکدومو انجام نداده با زرنگی....

خیلی از دستش حرص میخورم، به نظرتون چه جوابی بهش بدم که هم دعوا نشه هم خودشو جمع کنه ؟؟؟

هنوزم با بچه شوهرت مثل دشمنایی؟ یا تصمیم گرفتی عبرت بگیری؟ 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجای اینکه باهاش دهن به دهن بشی یه تیکه طلا بده مادرت بفروشه باهاش سیسمونی بخره

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بجای اینکه باهاش دهن به دهن بشی یه تیکه طلا بده مادرت بفروشه باهاش سیسمونی بخره

اولا طلا بدم شوهرم میفهمه

دوما ببخشیدا من چرا باید بخاطر زر زرهای مفت یه نفر دیگه بخوام کاری بکنم

من فقط میخوام چه جوابی بدم

اولا طلا بدم شوهرم میفهمهدوما ببخشیدا من چرا باید بخاطر زر زرهای مفت یه نفر دیگه بخوام کاری بکنممن ف ...

یه تیکه طلا ریز میزه نداری که شوهرت ندونه؟ 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

هر وقت گفت بگو باشه و لبخند بزن 

اما کاری نکن 

بچه هم اومد گفتن کو سیسمونی؟ بگو باشه و لبخند بزن 

۱۰ بار پرسید همینو بگو 

اگر گفت پس کی میخوان بدن 

بگو فردا و باز لبخند بزن 

نه حرف بدی زدی نه دعوا کردی 

بالاخره خسته میشه