دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همون دو هفته پیش بردم دکتر داد اون موقع حالش خیلی خوب بود تب خفیف یکی دو روز استهاشم خوب بود دو شیشه اموکسی خورد
دوباره از شنبه پیش سرفه های زیاد کرد بردم دکتر که گفت انتی بیوتیک نمیخاد ولی جون دوسنبه تب کرد زنگ زدم بهش گفت انتی بیوتیک بده دیروز دیدم همچنان تب داره بردم یه دکتر دیگه دو تا سرم داده
توکل بخدا راستی اموکسی هم داد
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
بر نمیخوره والاا مرسی از حضورتخب مادر اسمش روشه نگران بچش میشهتو این دو هفته پنج بار دکتر دیده
تبش چقدره؟اگه اول گفته انفلوانزا داشته بعدش عفونت گوش گرفته بخاطر اینه که سیستم ایمنی بچه ضعیف میشه و بچه برای باکتری حساس میشه . انتی بیوتیکش رو مرتب بده هر ۶ ساعت استامینوفن بهش بده. سرشو بالاتر از سطح بدن بزار تا فشار روی گوش هاش کم بشه. قطره نمکی مرتب چندین بار درروز بریز تو دماغش تا شستشو بده.هرچی میخوره بهش بده چون معمولا بچه مریض اشتها نداره حتی میتونی بستنی واین چیزا بده تا انرژی داشته باشه. خونسرد باش و ارامشتو حفظ کن خوب میشه. هرکی بچه داره این روزا رو گذرونده