2777
2789
عنوان

بیرون زدن بخیه داخلی سزارین❗️❗️❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 27 پست
واسه من طبیعی راحت تر بود امپول درد هم بهم نزدن کلا ۱۲ ساعت درد کشیدم و زایمان کردم امابعد سزارین با ...

اگه اولی طبیعی بود و راحت بودی چرا دومیو سزارین کردی؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خونش طبقه دومه مدام مجبوره بالا پایین بره حداقل روزی یبار و اینکه امروزم حوله خواهرزادم ک بزرگه رو ش ...

من که تجربه ای ندارم ولی تا جایی که میدونم اینا براش خطر داره

تازه دو هفته اس زایمان کرده باید کار های شخصی خودش رو انجام بده نه که لباس بشوره.. اونم حوله که سنگین میشه. توی ۱۴ روز هم که حوله کثیف نمیشه.. مامان من سزارین بود تا ۴۰ روز فقط کار های سبک انجام میداد

🤍.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا منم یه گوشه ش همینطوری بود قرمز بود انکار بیرون زده بود بعد از خواهرت بپرس دقیقا همون گوشه دردناکتر بود و انکار سیخ توس فرو کردن  خوب میشه داره اون قسمت جوش مبخوره،موقعی که رفت بخیه بکشه اگه موردی لود دکتر بهش میگفت پس خیالش راحت باشه نهایت تا یه هفته دیگه کامل خوب میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خونش طبقه دومه مدام مجبوره بالا پایین بره حداقل روزی یبار و اینکه امروزم حوله خواهرزادم ک بزرگه رو ش ...

وای بهش بگو کار سنگین نکنه تا یکماه  کمردرد مزمن و همیشگی می مونه براش خدای نکرده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
گفتیم کلاس بزاریم دیگهتو زایمان اولم بهم گفتن بی کلاس و بی پول

وای🥹 چه حیف که با اون تجربه خوب بخاطر حرف بقیه این کارو کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره والامن لگنم خیلی خوبه الانم همش استرس چسبندگی محل عمل دارم چون یه وقتایی سوزش داره

من اولین زایمان مجبور شدم سزارین شم. خیلی سخت بود به نظرم. برای دومی گفتم طبیعی اما دروغ چرا میترسم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40