2777
2789
عنوان

عقده شوهر دارم دارم میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 38 پست

با این طرز تفکرات ازدواج نکنید بهتر هست. 

شوهر کنید برای دل خودتون و برای زندگی و خوشی خودتون نه برای نشون دادن و پز دادن به دیگران. جدی میگم.

این طرز تفکر آثار سوءی در زندگی آدم می‌ذاره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این طرز تفکرات ازدواج نکنید بهتر هست. شوهر کنید برای دل خودتون و برای زندگی و خوشی خودتون نه برای ...

خب خودم که دارم میگم عقده ای شدم از بس دوستام ازدواج کردنو پز دادن منم عقده ای شدم

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
خواستگار نداری یا گره افتاده توی ازدواجت ؟

هیچ وقت خاستگار ندداشتم

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
سرکار میری ؟ توی اجتماع هستی ؟ خانواده ت رفت و آمد دارن با دیگران ؟

همش نه

خب بخاطر همینه که خواستگار نداری کسی نمی‌بینه تو رو

🥲💔