2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرینببینم منم میتونم همی کار کنم

الانم از ظهر دلم ۱۰ تا خرما میخواد ولی خوابیدم سرجام عین یه دختر خوب😂 نخور بابا خودتو با حرف زدن با خودت اروم کن 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اسی هیکلت خیلی نازه اصلا نخواه ک چاق بشی مگر با ورزش و تغذیه سالم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

انشالله بتونم😭😭😭خستم از خودم

میتونی عزیزم 💔😍

اسی هیکلت خیلی نازه اصلا نخواه ک چاق بشی مگر با ورزش و تغذیه سالم

مرسی باشگاه میرفتم مرتب یکم افسردگی گرفتم  نمیرم تراپی خودشو کشت ک برو ولی فعلا نمیرم🥲

دست ۳ نفر کاربری
مرسی باشگاه میرفتم مرتب یکم افسردگی گرفتم نمیرم تراپی خودشو کشت ک برو ولی فعلا نمیرم🥲

اشکال نداره گاهی لازمه ادم ب خودش استراحت بده منم دوروزه حوصله ندارم ولی بجای ۱ساعت نیم ساعت ورزش میکنم ب قول معروف میگن از بهونه هات قوی تر باش😍