2777
2789
عنوان

چرا تایپکم تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 28 پست
سلام کاربر جدید هستین قانون سایت رو نمیدونین؟ تازه تعطیل هم میکنم دوباره میزنین همون اول باید خودتون ...

میشع لطفا بگید چرا تعطیل شد بگید تا دوباره تکرار نکنم اخه جدیدا همین تاپیک زده شده بود توسط کاربر دیگه ولی تعطیل نشد

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کنجکاو شدم میشه لطفا اگ حوصله داشتی باز توضیح بدی؟اینجا یکسری ها واقعا انگار عقب افتاده ان منم ...

منظور از عشق ، عشق جنسی نیست منظور توجه طلبیه [ ] عقده ادیپ ، بین ۳ تا ۵ سال یعنی تو مرحله آلتی پسر بچه به دنبال توجه مادر رو جلب کردن میره و بعد مدتی متوجه میشه که یک رقیب دیگه به اسم پدر داره اون متوجه میشه که رابطه خاصی بین پدر مادر وجود داره که اون جایی تو اون رابطه نداره و سعی میکنه با همانند سازی با پدر یک سری رفتار های مردانه به خودش بگیره و دیگه اون عشق به مادر رو سرکوب کنه و این به ناهشیار میره 

[  ] عقیده الکترا که نسخه زنانه ادیپه ، همون جریان قبلی که عرض کردم رو مادر پسر رو عوض کنید بزارید جای پدر دختر ، فقط با این تفاوت که اول موضوع عشق دختر ، مادر بود ولی بعدا تو مرحله آلتی اون رو به پدر انتقال داده  

در رابطه با این موضوع فروید معتقد بود هم جنس گرایی یا دگر جنس گرایی تو این مرحله میتونه علتش این باشه که تو این مرحله همانند سازی شکل نگرفته و یا والد همجنس حضور نداشته که طرف همانند سازی، یا مثلا تو دیدگاه روانکاوی دلیل هموسکشوال بودن همین همانند سازی نکردنه ، اگه دخترا تو این مرحله همانند سازی نکنن دچار اختلال شخصیت هیستریونیک میشن ، یا مثلا دیدید دخترایی که پدر نداشتن تو رابطه هم علاوه بر شریک جنسی دنبال سمبل پدر میره 

میشع لطفا بگید چرا تعطیل شد بگید تا دوباره تکرار نکنم اخه جدیدا همین تاپیک زده شده بود توسط کاربر دی ...

گزارش بزنین ببینمش بحث جنسی حتی به عنوان علمی هم ممنوعه چون پای مزاحمینی که به این بحث علاقه دارن به سایت باز میشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
منظور از عشق ، عشق جنسی نیست منظور توجه طلبیه [ ] عقده ادیپ ، بین ۳ تا ۵ سال یعنی تو مرحله آلتی پسر ...

خیلیی جالب بود اتفاقا من خاهرم روانشناسی خونده یکی از استاداشون یه نظریه راجب همین موضوع گفته بودن ک دقیقا یادم نیست

مرسی واقعا کاربردی بود

...

گزارش بزنین ببینمش بحث جنسی حتی به عنوان علمی هم ممنوعه چون پای مزاحمینی که به این بحث علاقه دارن به ...

نه اصلا جنسی نبود ، راجب توجه طلبی بود اگه میخوندینش میدید اصلا جنسی نیست مزاحم هم نمیاد وسط علمی بود چون اصلا راجب مسائل جنسی نبود

بعضیا فک میکنن عشق یعنی جنسی تازه فروید میگفت دختر بچه رشک الت مردی داره و فک میکنه اگه تو بزرگ سالی ...

با مغزای پوسیده نمیشه جنگید ولشون کن

اون خانومه هم گفت پنجاه ساله نظرات فروید دیگه کسی کار نداره 

خواستم اینو در جوابش بگم دیدم تاپیک تعطیل شده👇 

تمام نظریه های فروید داره استفاده میشه 

نمونه اش درمان  به روش روانکاوی

فقط نظریه هاش اصلاح شدن

مثل تمام علوم دیگه که با تحقیقات بیشتر علوم قدیم اصلاح میشن

من یادمه جلسه اولی که رفتم دانشگاه اونم‌ واسه درس مباحث اساسی در روانشناسی 

استادم گفت همه جا فروید رو به عنوان پدر علم روانشناسی میشناسن

مثل خیلی های دیگه فروید هم اشتباهات داشت اما نظریاتش و تحقیقات اونقدر ارزش داره که بهش میگن پدر علم روانشناسی و سالهاست از نظریاتش در انواع شاخه های روانشناسی تدریس و استفاده میشه 

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

با مغزای پوسیده نمیشه جنگید ولشون کناون خانومه هم گفت پنجاه ساله نظرات فروید دیگه کسی کار نداره خواس ...

طرف عمرا پاش به دانشگاه باز شده باشه😂 صرفا از تعصب مذهبی گفته 

با مغزای پوسیده نمیشه جنگید ولشون کناون خانومه هم گفت پنجاه ساله نظرات فروید دیگه کسی کار نداره خواس ...

موافقم واقعا منم خاهرم روانشناسی خونده منم برا همین تا حدودی از گفته های اون اشنایی دارم با این نظریه

بقیه فقط چنتا کلمه در مورد چیزای جنسی بولد شده تو چششون مغز عقب موندشون کثیفه همونو فقط میبینه و بزرگ میکنه اصل مطلبو نمیگیرین

...

کاشت ناخون هم بحث جنسی بود منو تعلیق کردین سرش؟

تو این تاپیک ها بحث همیشه مذهبی میشه و دعوا میشه احتمالا تاپیک شما هم همین شده و تعلیق شدین چون یه سری ها میگن حرامه یه سری ها با این کاربرا کل کل میکنن و بحث قانون و حدیث و ... دیگه خودتون میدونین چی میشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه