2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شما چطور

من معتقدم تا حدی ولی به قول معروف خشکه مذهب و جانماز آب کشی نیستم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

کاربر آقا هستمـ . نـه‌ متأسفمـ .

خب استارترم از اول گفت منظورش از دوست پیدا کردن خانومه نه آقا 

خب استارترم از اول گفت منظورش از دوست پیدا کردن خانومه نه آقا

خواستم در جریان باشند که نیازی به تأکید نیست . چون آقایون سایت اینقدر نجیب هستندک به هیچ وجه منتظر نخواهند بود  خانمی درخواست بهشون بده  و بپذیرند.

خواستم در جریان باشند که نیازی به تأکید نیست . چون آقایون سایت اینقدر نجیب هستندک به هیچ وجه منتظر ن ...

کاری به همه آقایون سایت ندارم ولی واقعا تعداد کمی کاربر آقا نجیب دیدم  خیلی‌هاهم انقدر هول و بی شخصیت هستن که با این که متوجه متاهل بودن خانم میشن اما بازم درخواست دوستی میدن و وقتی هم بهشون مجدد تذکر میدیم متاهلیم میگن چه عیبی داره مگه قراره ما جای شوهرتون بگیریم شوهرت شوهرته ما دوست پسرت و تعدادشونم کم نیست و خیلیاشونم در قالب کاربر خانم میان از سال ۹۹ اینجام و این موضوع رو فراوون دیدم هم برا خودم پیش اومده هم برا خیلیای دیگه 

کاری به همه آقایون سایت ندارم ولی واقعا تعداد کمی کاربر آقا نجیب دیدم خیلی‌هاهم انقدر هول و بی شخصی ...

ببینید ، این طرز صحبت کردن در مورد آقایون اصلا درست نیست. 

شاید خود شما از سال ۹۹ تا الآن خانم های زیادی رو هم دیده باشید یا شنیده باشید که حتی به آقایونی که متأهل هستند و میدونند که متأهلند درخواست میدن. 

خیانت قطعاً یکطرفه نیست. خانم های نجیب در سایت زیادن اما متاسفانه در بینشون افراد هول و بی شخصیت که فقط ادای متشخص بودن رو‌ در میارند هم زیادن‌.

ببینید ، این طرز صحبت کردن در مورد آقایون اصلا درست نیست. شاید خود شما از سال ۹۹ تا الآن خانم های زی ...

منم نگفتم یک طرفه هست حرفتون درسته خودمم حتی خارج از فضای مجازی دیدم و شنیدم خانم متاهل با آقای متاهل یا خانم مجرد با آقای متاهل و برعکس وجود دارن که همه اینا بستگی به ذات خود آدم داره فضای مجازی که جای خود داره