2777
2789
عنوان

کدوم کارتنای بچگی رو بیشتر دوست داشتی اسم ببر

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 116 پست

یه کارتونه بود پروف یکی از کاربرا بود یه ماهیه بچه میشه خیلی قشنگه خیلی دوسش داشتم.. ولی اسمشو یادم نی

و همچنین بچه های کوه آلپ هم خیلی قشنگه

و فوتبالیست ها.. 

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آن شرلی. بابا لنگ دراز . افسانه توشیشان . ایکیو سان

من بابا لنگ پرازو بدون سانسور دیدم کلا زمین تا آسمون فرق میکنه😂

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
از کجا😶

از اپارات و نماشا زبان ژاپنی با زیرنویس

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
هوهو خان باد مهربان دوتا شکارچی بودن میرفتن شکار اژدها و حیوانات عجیب غریب سرندپیتی

وای هوهو خان😍

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
من بابا لنگ پرازو بدون سانسور دیدم کلا زمین تا آسمون فرق میکنه😂

مثلا بخشیش رو بگو

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بچه های کوه الپ یه کارتون بود خرگوش سفیدی داخلش بود شایدم یه جاندار دیگه بود کروسان هم یادمه داشت کا ...

اون سگ و گربه که چسبیده بودن به هم 

۴ تا دزد بودن و یه کلانتر با سگش که اسمش یادم نیست 😐😂 یعنی درحال حاضر یادم نیست

البوم خاطرات امیلی و الکساندر

نمیدونم کسی دیوار سرخ رو یادش هست ک موش داشت یانه 

مگامن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مهاجران

آن شرلی 

تام و جری

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

من کارتونای شبکه کارتون نتورک ترکیه رو دیدم خیلی دوران خوبی بود ایکاش برگردم اون دوران