2777
2789
عنوان

لرای عزیز در مورد شهریا چه نظری دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 136 پست
عزیزم ما میگیم شما نمیگید دیگه بماند

حالا لر کجایی ؟!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اجازه نمیدن آدم با فرهنگها آشنا بشه! فقطو فقط باید ازشون تعریف بشه،مثلا باید بگیم فلان قوم خوشگل تری ...

هو حالا یه آدم دیدی به کل ما ربط نده مثلا من دختر عموم بسیار آدم پفیوزیه و این خصلاتیه که گفتیو داره ولی یه دختر عموی دیگم نه من بیام بگم لرا همه پفیوزن؟

همینو بگو مگه ولم میکنن

خب درست حرف بزن که توهین نباشه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

فارسی زبان با لهجه ی لری... قطعا متفاوت هستید فقط زبان مشترک دارید

لری بختیاری یک مقدار شباهت داره به فارسی و میشه از توش کلماتیو متوجه شد ولی لری لرستان و بویراحمدی تقریبا میشه گفت غیرقابل فهمه برای بقیه بصورت کامل و مثل یک زبان جداست ولی در کل لری و فارسی اشتراکات زیاد دارن چون لری زبان دوره هخامنشیان و ساسانیان بوده و خیلی قدیمیه سر همین فارسی باهاش عجین شده

یه استاد تهرانی داشتیم می‌گفت شما فکر می‌کنید شهری هستید ولی در واقع توی روستا زندگی می‌کنید حتی با خرید ماشین ظرفشویی نمی‌دونم بهترین یخچال شهری نیستید

هیچی آخر کلاس پرسیدم خب استاد از نظر شما چه جاهایی شهری به حساب میاد یه دختره چاپلوسی جلو استاد شروع کرد به حرف مفت انگار من با اون بودم

بعد استاد گفت من خودم الان با بهترین خونه بهترین امکانات توی بهترین منطقه تهران خونه دارم خاک برسرش کنن

اجازه نمیدن آدم با فرهنگها آشنا بشه! فقطو فقط باید ازشون تعریف بشه،مثلا باید بگیم فلان قوم خوشگل تری ...

بله تعصب خوب نیست منم لرم ولی تعصب ندارم لر خوب زیاد دیدم لر بد هم زیاد دیدم فرهنگ ها هم بیشتر زمان گذشته متفاوت بود 

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

واقعا این چه اخلاقایی هست دارید عادتونه سرتون تو هر مسئله ای که بهتون مربوط نیست باشه 

اصلا تاپیک  و خوندید سوال و استاتر و درک کردید یکی گیر داده به استان یکی لحجه یکی به زبون یکی به کلمه شهری 

استاتر منظورش از شهر فارس ها هستن من خودم به فارس میگم شهری منظورم با کلاسی نیست شهری کلمه لریه بعضی لر ها میگن بجای فارس شهری از این پست به بعد دوباره بخواید بحث شهری و ادامه بدید والا آدم باید به مغز هاتون شک کنه

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
معنی خاصی میده؟

نه شوخی کردم 

چون لرا و کرد ها از گذشته بهم نزدیک بودن میگن مثلا تو پس عمومی عمو زاده هستیم 

اینو یکی از دوستان سوار اسنپ شده بود واسم تعریف کرد گفت راننده کرد بوده اینو گفته