2777
2789
عنوان

توی کلاسمون بحث ازدواج شد معلممون گفت ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 118 پست

زر زده

چرا خودشو جای همه میزاره؟

یکی دوس داره تا ۲۵ سالگی درس بخونه بعد ازدواج

۲۵ سالمه متاهلم

۲۰ سالگی به ازدواج فکر هم نمیکردم چون میدونستم ازدواج کنم نمیتونم به درس و دانشگاه برسم

حالا هرکی ی جوره

منم ازدواج سن پایین میپسندم به همین دلیل

اما به شرطی که کنار اون شور و هیجان یه عقلی هم باشه 

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه یه نسخه رو برا همه پیچید بستگی به شرایط زندگی ادم داره

و درک طرف مقابل حالا شوهر ایشون گذاشته درس بخونه 

شاید یکی دیگه شوهرش درک نکنه و باردار بشه و دیگه درگیر زندگی بشه

به نظر من ۲۵ تا ۳۰ سن مناسبیه ولی الان سن ازدواج دوباره اومده پایین اگه شرایط روحیش رو داری بعد لیسانس

چندم میخونید!؟؟اینا قراره نسل اینده رو پرورش. بدن🤦🏻‍♀️

دوازدهمم 

والا معلم فوق العاده ایه 

فوق العاده با درک و فهم و عاقل و پخته

چیزیم نیست ک من بگم حتی حرفم شده معلمامونم میگن خانم محمدی(مستعار) انگار از ی درجه دیگه اومد انگار از همه بالا بالا تره 

و نظر همه دانش اموزام همینه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من ۱۷ سالم بود ازدواج کردم الان ده ساله 

هرروز خانوادمو فحش میدم و نفرین میکنم چون آمادگی نداشتم 

چه تو سن پایین چه بالا باید طرف از نظر روحی روانی آمادگی اداره زندگی مشترک رو داشته باشه بفهمه زندگی چیه شوهر چیه بچه چیه 

من یادمه دخترم دنیا اومد ۱۹ سالم بود ، هر وقت شبا بیدار میموندم گریه میکردم میگفتم الان همسن و سالای من خوابیدن ولی من با این سن دارم بچه داری میکنم ، انقد لاغر شده بودم هر کی میدید میگفت چرا اینطوری شدی 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

آخه مگه ازدواج فقط شور و شوقه؟ 

دقیقا وقتی ۲۵ سالت چشمت تازه باز شد و اون شور و شوق افتاد تو یه شوهری انتحاب کردی با اون شور شوق

حالا تازه چشمات باز میشه بدی هاشو میبینی

چطوری میخوای تحمل کنی؟؟؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اتفاقا زن بسیار پخته و عاقلی هستنجدا از این حرفش همه میگن این خانم یک طور دیگس اصلا حرفاش ب ادم ارام ...

عزیزم خب تو سن شما و از نظر دهه هشتادی ها ایشون پخته به نظر میرسه 

شما بالای ۲۵ سال وقتی رفتی سر کلاس دکتری نشستی و به حرف اساتید گوش دادی 

اونجا تازه می‌فهمه کی پخته س ...

دوازدهمم والا معلم فوق العاده ایه فوق العاده با درک و فهم و عاقل و پختهچیزیم نیست ک من بگم حتی حرفم ...

کدوم شهر هستید

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
عزیزم شما که نامزد علی هستی دیگه😅😁😁

من ک اره🤦🏻‍♀️😂

ولی حرفاش برام عجیب و جالب بود

ب نوعی تو ذهنم جا گرفته بود ادم های عاقل و پخته میگن زود ازدواج نکنید 

وقتی این حرفو زد یکم تعجب کردم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️