2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدمت خوشگلی ولی زنش باید بلوند باشه😂😂

اسی حالا بلوند میکنم بهونه نیار🤣🤣 

بگو لوازم آرایشی خفن برات بیاره

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

کوچیکی حیف😂😂😂

۱۹ سالمه هااااا بیبی فیسم

قسمت نشد خواهر شوهرم شی😌😂 

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

هزینه هاشون اونجا خیلی زیاد میشه؟؟چون اگه از ایران براشون پول بفرستید خیلی زیاد میشه یا اینکه اونجا ...

فول فاند گرفته دانشجو برق شریف بودن اونجا دولت ماهانه هزینه زندگیشونو تامین میکنه خوابگاه هم بهشون میده اونا فقط میرن برای تحصیل الانم دفاع کرده و تازه رفته سرکار تو یه شرکت که دیگه حقوق پایه اونجا رو میگیره ما هیچی پول نفرستادیم فقط هزینه سفر و یه سری خریدای اولیه رو دادیم