2777
2789
عنوان

خوشگلی به شدت تو زندگی جلوتون میندازه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3886 بازدید | 212 پست
خوش اخلاق باش ولی بی تفاوتلبخند بزن، معاشرت کن ولی با حد و مرزبذار دست نیافتنی به نظر برسیولی خشکی و ...

ببین منم دقیقا مثل تو فکر میکنم،اینکه ادمی که خوشگل باشه میتونه استفاده کنه ولی فن و فنون داره

بجر رسیدگی به ظاهر و استایل

اعتماد به نفس

فن بیان خوب

خوش برخوردی و اینچیزا مهمه

من هر ادم خوشگلی تو اطرافیانم دیدم همشون استفاده کردن و موفق شدن 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
من آدم دیدم شاید زیاد زیبا نبوده(نمیگم زشت بود همه به هر گونه ایی زیبا هستن)اما واقعا به طرز عجیبی ه ...

بله درسته

راستش با خوندن تاپیک استارتر این حس بمن دست نداد که مغروره یا داره کمبوداشو خالی میکنه یا فیکه یا ...

در عوض به منظر یه بحث اجتماعی به موضوعش نگاه کردم وخوندم

ولی دیدم اکثرا گارد گرفتن که مغروری وخودپسندی و...

دارم میاندیشم محل کارمم دقیقا همینه

من فکری پشت رفتارام نیست ودیگران اینو فخر فروشی میدوننش

اما سوال اینجاست

من مشکل دارم یا اونا؟؟؟؟

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خوشگلم یه همسر خوشتیپ هم گیرم اومده ولی برعکس شما هر جا میرم باعث حسادت بقیه میشم مخصوصا همجنسام بدون علت باهام دشمنی میکنند و بهم تیکه میندازن 

شوهرم و مادرشوهرمم  دیگه متوجه شدن خیلیا به خاطر چهرم چش دیدن منو ندارن و بی دلیل دشمن میشن 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اره خیلی مهم هست مخصوصا الان که کلا همه چی شده زیبایی

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

دقیقا خدایی زیبایی تاثیر داره ولی رفتار خیلی بیشتردر مؤثره قیافه بیشتر مردارو جلب میکنه واسه ی چیزا ...

رفتار هم اگه تو همچنان با خوشرویی و کاملا صبورانه برخورد کنی بازم تغییری تو رفتار همکاران خانمت نداره!اینو به چش عینا دیدم

واقعا من گاهی اوقات به سادگی خودم میخندم😂🤦🏻‍♀️

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

بله درستهراستش با خوندن تاپیک استارتر این حس بمن دست نداد که مغروره یا داره کمبوداشو خالی میکنه یا ف ...

قضاوت نادرست اسمشه

چیزی تو دلت نیست و فکر میکنن سیاست و منظوری پشت حرکاتت هست

قطعا اونا

واقعا نمیدونم چی باید بگم!

رفتار هم اگه تو همچنان با خوشرویی و کاملا صبورانه برخورد کنی بازم تغییری تو رفتار همکاران خانمت ندار ...

اونا دیگه مریض عقده ای هستن من واقعا هم جنس خودم باهام خوب رفتار کنه منم باهاش خوب رفتار میکنم 

من یعنی متفنررررم متنفرم از دخترایی ک همجنس خودشون رو اذیت میکنن (مخصوصا اونای ک واسه جلب توجهه)واقعا کمتر از سگن 

اونا دیگه مریض عقده ای هستن من واقعا هم جنس خودم باهام خوب رفتار کنه منم باهاش خوب رفتار میکنم من یع ...

متاسفانه هر چی دختر و خانم هم تو زندگی من بوده عقده ایی و مریض بوده😂

خیلی چندش و حقیرن خدایی ، حال آدمو به هم میزنن

متاسفانه هر چی دختر و خانم هم تو زندگی من بوده عقده ایی و مریض بوده😂خیلی چندش و حقیرن خدایی ، حال آ ...

اینارو باید ی بار از عمد جلو جمعیت زیادی از پسرا جوری صایع کنی تا عمر دارن هوس پیک‌م.ی بازی نکنن 😂😂

باهوش و زیرک باشنسیاست داشته باشنخوش برخورد و خوش ذات به نظر برسن حتی اگه نیستنحد و مرز داشته باشنیک ...

اسی منم اکثرا ازم تعریف میکنن و حتی خانما تو خیابون بهم میگن شبیه عروسکی 

امااا،درگیر روابط اشتباه  شدم یعنی آدمایی اومدن سر راهم ک سایکو و روانی بودن حتی ابرومم ریخته شد

من پیشنهاد مدل شدنم بهم از ۱۷سالگی میشد 

من خیری ندیدم از ظاهرم

ته تهش اینکه تو بانک کارم سریعتر راه بیوفته و اگه برای کار جایی میرفتم قبولم‌میکردن ولی خود مدیرعامل روم فاز داشت و مجبور میشدم در بیام ازونجا 

دچار افسردگیم شدم 

آداب معاشرت و فن بیانمم اوکیه 

ولی برا من خیری نداشته 

تو چیکار میکنی؟

اره قبول دارم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....