2777
2789
عنوان

خوشگلی به شدت تو زندگی جلوتون میندازه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 4306 بازدید | 214 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دخترتوهمسایگمون بودانقدخوشگل بودکه لنگه نداشت بدون هیچ عملی مثلا۱۳ساله پیش یه تیکه ماه بودیباربایه معتادفرارکردازدواج کردبعدجداشددوباره بایه مردسن بالاازدواج کردرفت تهران😔بنده خداخیلی اذیت شدالبته بیشتربرای شرایط خانوادگیش بودپدرمعتادوخیلی فقیرن بودبیچاره تحصیلاتشم خیلی کم بود

استارتر راسته که میگن ظاهرت و استایلت خوب باشه موقعیت شغلی زیاد نصیب ادم میشه؟

بله عزیزم

خیلی مهمه

جاهای بهتر استخدام میشی و راحت تر ارتقا میگیری

و بیشتر کمکت میکنن

و خواستگارهای خوب تو محیط کار سراغت میان

باید بری حرف بزنی خوب 🫠کلی باید با استاد حرف بزنی تا کوتاه بیاد و ...من برای همکلاسیام رفتم با یکی ...

ن بابا اصلا ندادن بهم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

ای بابامن اگه اشتباه کنم قطعا جبرانش میکنم و جدا میشم چیزی که زیاده مرد

بیخیال بابا منم از این قپی ها زیاد میومدم طلاق مگه کشکه خودت بری تو زندگی میفهمی چی میگم الان داغی گلم چون خودم یه روز مثل تو بودم 

آفرین دقیقاااااقطعا کسی که به شدت کمبود داره و بیماره روحیه!!!!

آفرین کسانی که مشکل روحی روانی دارن زیاد به عمل و تزریق رو میارن ی نفر می‌شناختم افسردگی داشت همه کار کرد آخر سر هم تو سن 43 سالگی خودکشی کرد ی دختر 8 ساله هم داشت

بیخیال بابا منم از این قپی ها زیاد میومدم طلاق مگه کشکه خودت بری تو زندگی میفهمی چی میگم الان داغی گ ...

وقتی یه دختری مستقله

شرایط مالیش کاملا اوکیه

تحصیلات بالا داره و هزارتا چیز دیگه که اینجا نمیتونم بگم

احمق نیست بسوزه و بسازه

من در مورد خودم دارم میگم