2777
2789
عنوان

عکس اسکرین شات چت با همسرم تهدید🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا کو اسکرین 😶

محل درج امضای کاربر : زهره هستم 🧚🏻‍♀️ یک عدد اقتصاد دانِ مملکت [ 🌍💰 ، 📚 ] ... دارای سابقهٔ سه ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور 🫱🏻‍🫲🏼 ... ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ " خانم اقتصاد دان " رو به کار ببرید ! چرا که ما داریم اینجا زحـــمت میکشیم !!!! پس از این به بعد نگو زهره ❌ بگو خانوم اقتصاد دان ✅ بگو ببر اقتصادی منطقه ✅ بگو نبض اقتصاد خاور میانه و حومه ✅. دلم میخواد یادم بمونه که خدا هیچ وقت همه چی رو با هم به من نداده و هــیچ وقتم همه چیو با هم ازم نگرفته و نمیگیره... راست میگفت اونی که میگفت هـــمیشه جای شُکرش هست...

بابا چرا دوس دارین همسر یه نفر رو ادم بدی نشون بدین؟ خوشتون میاد زندگی هارو خراب کنین؟ میگم بنده خدا ...

چه جالب !! خب مرد کرم دار هم کم نیس .. ینی تو هم به این دلیل و بهانه میری باهاشون ؟!!

چرا نمیخوایید قبول کنید ک متاهل باید متعهد باشه و هرزگی نکنه وگرن طرف مقابلش مجرد باشه تعهدی بکسی نداره  

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
گفته که از تاپیک زدم پشیمون شدم از حرف یکی از کاربرا ناراحت شد

وا 😶

محل درج امضای کاربر : زهره هستم 🧚🏻‍♀️ یک عدد اقتصاد دانِ مملکت [ 🌍💰 ، 📚 ] ... دارای سابقهٔ سه ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور 🫱🏻‍🫲🏼 ... ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ " خانم اقتصاد دان " رو به کار ببرید ! چرا که ما داریم اینجا زحـــمت میکشیم !!!! پس از این به بعد نگو زهره ❌ بگو خانوم اقتصاد دان ✅ بگو ببر اقتصادی منطقه ✅ بگو نبض اقتصاد خاور میانه و حومه ✅. دلم میخواد یادم بمونه که خدا هیچ وقت همه چی رو با هم به من نداده و هــیچ وقتم همه چیو با هم ازم نگرفته و نمیگیره... راست میگفت اونی که میگفت هـــمیشه جای شُکرش هست...

همیشه ام دخترا کرم دارن آقایونم پسر پیغمبر،البته از نوع پسر حضرت نوح🙂😒

خب اگه بخوان حقیقت رو قبول کنن ک هرزه اصلی شوهر هرزشونه مجبورن طلاق بگیرن ک نمیخوان میگن بعدش تنها می مونیم . جالبه اگه یه مرد کرم دار بیاد با زنشون .. زنه رو میزنن تا دم مرگ طلاقشم میدن . ک خب حقشم هس . حالا زنا بچسبن به مردای هرزه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

عزیزم ناراحت نشو ولی کسی که متعهد باشه ی جوری برخورد میکنه که هیچ کس جرات نکنه بهش چپ نگاه کنه چه برسه بهش نخ بده 

نمیخوام بگم شوهر من یوسف پیغمبره ولی در مورد زن های غریبه و کلا زن های نامحرم ی جوری تو محیط کارش برخورد میکنه و حتی تو فامیل و ٱشنا که همه به من میگن شوهرت چه بداخلاقه با ما دعوا داره همون جوری هم از من توقع داره که با مرد نامحرم بگو بخند نکنم و با جدیت کامل برخورد کنم و هیچ وقت هم از این گیرش ناراحت نمیشم چون خودش رعایت میکنه 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
خب اگه بخوان حقیقت رو قبول کنن ک هرزه اصلی شوهر هرزشونه مجبورن طلاق بگیرن ک نمیخوان میگن بعدش تنها م ...

مرد و زن نداره هر فردی بخواد از حدودش محافظت کنه میتونه

متاسفانه حتی در طلاق اکثر مردا میگن زنم بد بود طلاقش دادم بعد میری تحقیق میکنی میبینی آقاهه افتضاح هست

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد