2777
2789
عنوان

احساس میکنم دوستم عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 76 پست
مشکل من پیام نیست مشکل من اینه چطور یکی که 12ساله رفیقمه هر روزو شب خونه مون بوده باید اینجوری باشه

من با اونی ک میخواست زندگیمو خراب کنه و جای منو بگیره ۱۵ ساااال رفاقت کردم 

درحالی ک هیچ خیری ازش ندیدم 

ولی ی کارایی براش کردم ک خدا شاهده خواهر واسه خواهر نمیکنه 

همه میگفتن چشمش دنبال زندگیه مراقب باش قبول نمیکردم ازش دفاع میکردم 

شوهرم ازش خوشش نمیومد باهاش دعوا میگرفتم 

تا اینکه بی چشم و رو خودش بهم پیام داد ک دلم واسه شوهرت لرزیده و میخامش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل من پیام نیست مشکل من اینه چطور یکی که 12ساله رفیقمه هر روزو شب خونه مون بوده باید اینجوری باشه

بزار یچیزی برات تعریف کنم متوجه بشی 

پارسال ی پیج زدم فالور گرفتم بعد عکس چرتو پرت و ویویو چرت پرت پست میکردم که نه علمی بود نه مختوایی داشت ولی هزار نفر یا دوهزار نفر لایکش میکردن همیشه باخودم فکر میکردم چقدر مردم ابله و نادانی داریم 

بشوهرم میگفتم مردم ما واقعا عقل دارن خب این پست من یا استوری من چه چیز خاصیه مردم وقت و نتو توجهشونو‌میزارن 

بعضی ادما هیچوقت از عقلشون استفاده نمیکنن باور کن گاو میام خر میرن از دنیا 

عزیرم تو اینطوری نباش 

تو دقت نمیکردی این ادم اصلا برات اررش قائله یا نه

مثل زنایی که شوهرشون خیانت میکنه بعد خیانت مثل خر به شوهر خیانت کار سرویس بیشتر میدن و بعدش حامله میشن و شوهر تشویق میشه دفعه های بعدی هم‌خیانت کنه چون میگه زنم گاوه 

یا مردای دیگه هم ببین و تشویق شن خیانت کنن وقتی زنا به مردای خیانت کاد جایزه میدن 

من با اونی ک میخواست زندگیمو خراب کنه و جای منو بگیره ۱۵ ساااال رفاقت کردم درحالی ک هیچ خیری ازش ندی ...

میگم‌که بعضی از زنا از عقلشون اصلا استفاده نمیکنن چون مردسالاری تو مخشون کرده زن که فکر نمیکنه زن که ارزش نداره زن که نباید شخصیت داشته باشه زن نباید اعتماد بنفس داشته باشه زن‌نبایداصلا فکر کنه و‌نفس بکشه 

مردای ضد زن و زن ستیز علاقه عجیبی دارن زنا نادان بمونن

وای چقد ترسیدم از این پیامت چقد تو‌ منیییی

خیلی 😂

ینی انقد دوسش داشتم ک حد نداشت 

ولی انقد وقیح بود 

ولی باز خداروشکر خودش خودش و رسوا کرد 

من شماره هامو عوض کردم از دستش 

چون هرچی سیم‌کارت گیر میاورد برام فحش و بدوبیراه میفرستاد 

دیگه خسته شدم از بس بلاکش کردم 

رو یکی از شماره هام اینجا کاربری داشتم ک متاسفانه اونم از دست دادم💔😂حیف شد دوسش داشتم 

خیلی 😂ینی انقد دوسش داشتم ک حد نداشت ولی انقد وقیح بود ولی باز خداروشکر خودش خودش و رسوا کرد من شما ...

ولی عجیبه ها بعضیا چقد بد ذاتن هیچوقت فک‌نمیکردم منم بهم ثابت بشه 

مرسی عزیز دلم کاملا با حرفات موافقم

خیلی مراقب باش مردای بدذات و کثیف وهرزه همیشه زنای ساده و بی عقلو انتخاب میکنن 

ببین منکه زنم کسی دوکلام حرف بزنه میفهمم بی عقله یا نه چه برسه به مردا که هزار هرزگی کردن و لای زنا عین نوااار بهداشتی چرخیدن و هزار کسافت کاری پنهانی کردن 

مردا اصلا ساده نیستن ادای ساده هارو در میارن

ببخشید ولی متوجه نشدم ربطش ب حرفای من چی بود

منطورم اینه دوستتو نشناختی 

بعضیا راحت گول ادمهای زبون و باز و حقه بازو میخورن شاخهای مجازی وبلاگرای مجهول الحال هم از همین تکنیک از مردم سادمون سواستفاده میکنن

منطورم اینه دوستتو نشناختی بعضیا راحت گول ادمهای زبون و باز و حقه بازو میخورن شاخهای مجازی وبلاگرای ...

چند بار خوندم و بازم ربطش ب مردای ضد زن و گاو و خر و اینا رو نفهمیدم 

حرفاتون درسته ولی طرز بیانتون ناراحت کننده هس