2777
2789
عنوان

احساس میکنم دوستم عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 76 پست
لازم نیس بهش بگی جریان کش پیدا کنه باز بحواد حرصشو یجور دیگه خالی کنه حالا که ذاتشو فهمیدی از زندگیت ...

پشت تلفن وقتی نامردش پیششه اتفاقا از این دشمن دوست نما بپرسه چرا این ضر مفتو زدی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلفن جواب نمیده هزار بار بش زنگ زدم بعد اون پیام جواب نداد بش پیام دادم بریم بیرون یکمی بگردیم بلکه ...

تلفنتو جواب نمیده ؟بعد میگی دوست 

چقدر نی نی سایتیا عجیبن 

اسی ی تست ای کیو بده حتما

تلفنتو جواب نمیده ؟بعد میگی دوست چقدر نی نی سایتیا عجیبن اسی ی تست ای کیو بده حتما

بعد اون پیامی که به نامزدم داده حواب تلفنامو نمیداد تو باشی حرصت نمیگیره بکشونیش جایی ببینی حرفش چیه مرگش چیه

تلفن جواب نمیده هزار بار بش زنگ زدم بعد اون پیام جواب نداد بش پیام دادم بریم بیرون یکمی بگردیم بلکه ...

دورت یسری ادم سمی و عوضی وجود دارن که اعتماد بنفستو اینجوری له کردن ؟

نامزدت ادم خوبیه یا اونم سمی و مردسالاره ؟

دقت کن تو روابطت بدبخت نشی 

بعد اون پیامی که به نامزدم داده حواب تلفنامو نمیداد تو باشی حرصت نمیگیره بکشونیش جایی ببینی حرفش چیه ...

نه بهش پیام میدم  یبار دیگه به نامزدم پیام بدی ازت شکایت میکنم ادای حیثیت میکنم ابروتو میبرم پدرتو در میارم 

دورت یسری ادم سمی و عوضی وجود دارن که اعتماد بنفستو اینجوری له کردن ؟نامزدت ادم خوبیه یا اونم سمی و ...

نه نامزدم اصن تو این فازا نیست ادمه خیلی خوبیه 

فقط دوستمه که هنوزم تو شکم 

نه بهش پیام میدم یبار دیگه به نامزدم پیام بدی ازت شکایت میکنم ادای حیثیت میکنم ابروتو میبرم پدرتو د ...

مشکل من پیام نیست 

مشکل من اینه چطور یکی که 12ساله رفیقمه هر روزو شب خونه مون بوده باید اینجوری باشه

چقد حالم بده

کجا زندگی میکنی تو روستا 

پدر مادرت سواد دارن ؟

پسر برادر شوهرم ده سالشه تورو درس میده انقدر خودشو دوست داره کسی بهش حرفی میزنه مثل طرف با حاضر جوابی جواب میده 

چند سالته اسی فک‌کنم بچه سنی عقلت که ۵ سالس

خواهرمن‌نگرانتم گرگا میان سمت دخترایی مثل تو

کجا زندگی میکنی تو روستا پدر مادرت سواد دارن ؟ پسر برادر شوهرم ده سالشه تورو درس میده انقدر خودشو دو ...

عزیزم شهرم من اصن با هیچکی صمیمی نمیشم فقط با این صمیمی بودم که رفت و امد خونوادگی داشتیم از خواهرم بهم نزدیک تره اصن خونه ما بزرگ شده آدم از کسایی که خیلی بهش نزدیکن و عزیزن انتظا هیچیی ندار