2777
2789

سلام خانوما من پسرم دو سال و ۵ ماهه داره 

فقط کلمه میگه 

و هرچی میخاد با اشاره بهم میگه 

خیلی زرنگ هست وفهمش خوبه وخیلی شلوغ کار وبه هم ریز  به نظرتون گفتار درمانی ببرشم تا جمله بگه کلمه هم ۱۰ تا ۱۵ تا میگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم تا دو سال و نیم حتی کلمه هم نمیگفت، دو جلسه هم بردم گفتاردرمانی ولی همکاری نکرد تو خونه باهاش کار کردم کم کم راه افتاد، پسر من همبازی نداشت خیلی تنها بود به خاطر همین تاخیر داشت

پسر منم تا دو سال و نیم حتی کلمه هم نمیگفت، دو جلسه هم بردم گفتاردرمانی ولی همکاری نکرد تو خونه باها ...

من هم مطمئن هستم که همکاری نمیکنه 

ولی خواهرش هست ۸ ساله همش باهاش بازی میکنه وحرف میزنه ولی فایده نداره 

پسر برادرم دیر حرف زد فقط بهش گفته بودن نباید زود به کارهاش جواب بدین هر چی خواست با تاخیر به دستش بدین یا تا اسم نبره اهمیت ندین هر بار که تکرار کرد تشویق کنید 

خدا عشق و نورو زیباییست الهی ای عشق مرا دریاب.             کاربر سال ۹۵ هستم  لطفا برای تاپیک اولم گذارش بزنین خواهش میکنم هرکدوم گذارش زدین لایک کنین دعاتون کنم براتون صلوت می فرستم 

من هم مطمئن هستم که همکاری نمیکنه ولی خواهرش هست ۸ ساله همش باهاش بازی میکنه وحرف میزنه ولی فایده ند ...

به خواهرش بگو یه مدت باهاش صدای حیوانات و ماشین و این چیزا تمرین کنه،گوشی هم خییییلی کم بده دستش چون میدونم اصلا امکان حذف گوشی نیست چون هر جا بری همه با گوشی ور میرن بچه میبینه هوس میکنه😅