دوستم یه مشکلی براش پیش اومده ۵ ساله با یه پسره و پسره الان میخواد بره خاستگاری یکی دیگه اگه فک میکین گناه میخوام ازتون بپرسم دختری که ۵ سال روح جسم عمرشو برای پسر گذاشته و روحیه اش داغون چه گناهی کرده شاید بگید چوب خدا و کارما ولی میخواد همه راهارو امتحان کنه میگه نمیخواد پشیمون بشه برای خودم واقعا حتی تصور اینک پارتنرم با یکی حرف بزنه سخته چه برسه به ازدواج پس لطفا تا دیر نشده اگه شماره ای از کسایی که دعا طلسم انجام میدن قابل اعتمادن و براتون جواب داده کسی که تضمینی کار انجام میده رو معرفی کنید ممنونم از لطفتون♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا شریک میشم خواهر چون فقط من میدونم چه بدیای در حقش کرده 🙄
کاسه داغ تر از اش کسی نباش از کجا معلوم خود دختره خوب باشه اصلا بد باشه چرا قانونی انتقام نمیگیذه ازش
فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
الهی که هرکس سمت طلسم و جادو واسه بقیه میره تیکه تیکه بشه به حق این شب عزیز
عزیزم دارم بهت میگم به دختر تجاوز کرده چطور ب عنوان یه دختر یه زن اینو قبول میکنی دختر خودتم باشه اینو میگی یعنی درسته من سوار ماشین یه پسر شم به عنوان دوستی اشنایی بهم تجاوز کنه ؟؟؟
عزیزم دارم بهت میگم به دختر تجاوز کرده چطور ب عنوان یه دختر یه زن اینو قبول میکنی دختر خودتم باشه ای ...
اگه اینطور بود منم باید برای کسی که واسه من طلسم زده طلسم بگیرم یعنی ؟
طلسم گرفتن برای فرد گیرنده هم تاوان داره تا چندین نسل گریبان گیر میشه حق الناس شوهر و بچه تو چجوری میخوای جواب پس بدی اونارو هم بدبخت میکنی حالا خودت هیچی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
اگه اینطور بود منم باید برای کسی که واسه من طلسم زده طلسم بگیرم یعنی ؟طلسم گرفتن برای فرد گیرنده هم ...
من ازدواج نکردم هنوز ولی اون پسره طلسم کمشه تو تا حالا قلبت شکسته بخدا بکشنت بهتر از خیانت من خودم یه بار فقط فک کردم یعنی شک کردم ک رلم خیانت کرده نفسم بالا نمی اومد تا چند ساعت دل شکستن فرقی با قتل نداره
ولی گیرنده طلسمم باید تاوان بده خودش اطرافیانش خونوادش
دعای علقمه بخونه به خودش برگرده دعایی بخونه که از پسره دل بکنه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا ولی کی دوس داره سنگینی اجنه بیار تو زندگیش تا وقتی که مجبور نباشه اون دخترم بد ذات نیس راهی نداره من خودم واقعا می ترسم ولی امیدوارم قبل از اینکه هچین شخصیو پیدا کنیم ک دعا بنویسه خدا حلش کنه 🥲