2777
2789

من سریه قضیه ای که کاملا حق بامن بود ومقصرمادرشوهرم بود با ادب واحترام به مادرشوهرم گله کردم بااینکه حق بامن بود مادرشوهرم کاملا دست پیش گرفت وحتی بالحن بد جوابمو داد من چیزی نگفتم تااینکه فرداش  خواهرشوهرمو دیدم  بهم چش غره میرفت ازعمد بلند بلند حرفایی میزد که من بشنوم وتوحرفاش بهم بی احترامی میکرددمن همونجا به مادرشوهرم گفتم چیزی شده فلانی ناراحته عصبانیه که مادرشوهرم پشت دخترش دراومد وگفت تو دنبال حرفی  منم بلندشدم  ازخونشون گفتم جایی که  حرمتم حفظ نشه نمیمونم مادرشوهرم یه اخلاقی داره میگه من هرکاری کردم هربی عدالتی کردم عروس نباید دم بزنه وچیزی بگه خواهرشوهرمم ادمیه که شده به ناحق پشت مادرشه بلندشدم اومدم خونم همسرمم همراه من بلند شداومد چون بی ادبی خواهرشو میدید وهمیشه میگه من شرمندم رفتارشون اصلا درست نیست ۴ ماهه ازاون موقعه که پاشدم اومدم خونم میگذره مادرشوهرم توتمام این مدت  اصلا خبری ازمون نگرفته بااینکه مقصرخودش ودخترشه ۱۵ ساله عروسشونم جزاحترام کاری نکردم حتی به خودم شک کردم نکنه تقصیرمنه بایه مشاورخانواده صحبت کردم همسرمم بردم که به همسرم گفت  اگراونا یه قدم برداشتن شماهم یه قدم بردارین کاملا حق باخانومتونه واونا بهش بی احترامی کردن ۱۵ ساله عروسشونم هرادایی دراوردن گفتم مادره بزرگترشه بخاطر خوبی خودشخص همسرم کوتاه اومدم و بخشیدم ورفتم خونشون  ولی دیگه اصلا دلم وانمیشه روزمادر وشب یلدا برم خونشون خیلی ناحقی وبی انصافی درحقم کردن هرسال بیشترازهمه بچه هاشون کادو روزمادرمیبردیم واحترامشو داشتیم اخرسر خوب جوابمونو دادامسال تصمیم گرفتم روزمادرنرم خونش توتمام این ۱۵ سال توهمه مراسما براش سنگ تموم میذاشتم اما دیگه بریدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نرو .من باشم محاله برم .اگه شوهرت مشکلی نداره نرو

نه همسرم مشکلی نداره تاجایی که  میدونم حتی بهشون گفته پامونو نمیزاریم خونتون باید ازخانمم عذرخواهی کنین یادعوت کنین تابیایم

چند بار تاپیک میزنی

تو که قطع رابطه کردی دیکه مشکلت چیه؟

دقیقا نمیفهمم سوالت چیه،انگار دوست داری رابطتو از سر بگیری

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فکرکنم همسرم بامادرش بحثش شده بخاطرهمینم ۴ ماهه من نمیرم اونم نمیره خیلی بهش گفتم برو ولی نمیدونم چر ...

خودش ک نمیره ب خودش مربوطه منظورم شما بودی اگ نمیری مانع ایشونم نشو . چون اونا رحم شما نیستن ولی برای همسرتون واجبه خداس ک قطع رابطه نکنه 

شماهم فک نکن خودخوری نکن ببین آدما عقده و مشکلات درونی دارن سر بقیه خالی میکنن 

شما اعصاب و روانت رو خرد نکن 

من درکت میکنم با تمام وجود

ب خودت اهمیت بده و زباله حمل نکن 

خودش ک نمیره ب خودش مربوطه منظورم شما بودی اگ نمیری مانع ایشونم نشو . چون اونا رحم شما نیستن ولی برا ...

خیلی دلم شکسته خدابه سرشاهده مادرشوهرم میدید دخترش بهم بی احترامی میکنه بااین وجود پشتشو گرفت من نمیگم منو مثل دخترش بدونه ولی حداقل انصاف هم خوب چیزیه من فقط میتونم بگم خواهرشوهرمم عروس یه خونوادس امیدوارم رفتارایی که بامن داشتن سر دخترشون بیاد همون بی عدالتی وناحقی که درحق من میکنن وانتظار دارن لام تاکام حرف نزنم وچیزی نگم گاهی اوقات میگم کاش همیشه مجرد میموندم مگه تقصیرمن چیه ۱۵ سال بی احترامی وبی ادبی روتحمل کنم مگه چیکارکردم