2777
2789
عنوان

خواستگار زنگ زده میگه حتما دختر شاغل میخوایم منم گفتم نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 52 پست
به دختر خودشون میگن اه اه اه کار؟؟؟ واسه زن؟؟؟؟ نه بابا عیبهدختر باس بشینه تو خونه افتاب مهتاب ندیده ...

من با اینکه مادرشوهرم مخالف بود از اول کلی مشکل داشتیم باهم 

ولی به مدت شاغل بودم وقتی میگفتم سره کارم می‌گفت وظیفه ی تو نیست بزار نامزدت کار کنه 

نمی‌دونم بعضی پسرا و خانواده ها چه فکری میکنن که میگن دختر شاغل باشه 

ادم ناراحت میشه واقعن ی مادری برا پسرش زنگ زده بود خاستگاری میگف پسر من خیلی خوشگله زیباترین دختر در ...

خوب این می‌خواسته پسرشو بندازه به دخترای مردم 

وقتی همچین چیزایی میبینی تو خواستگاری باید یه جوری حرف بزنی که اون اجازه حرف زدن هم نداشته باشه انقد ایراد بگیری تا آدم بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با اینکه مادرشوهرم مخالف بود از اول کلی مشکل داشتیم باهم ولی به مدت شاغل بودم وقتی میگفتم سره کار ...

حالا باشه معیارشون اینه ولی نباید که بیان توروی ادم بگن فقط به خاطر شاغل بودن اومدیم خواستگاریت!!!

حالا باز پسره خودشون یه چیزی باشه ادم اینقدر نمیسوزه... اخه اینجور ادما پسراشونم فقط به درد لای جرز دیوار میخورن

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

مادر شوهر من که فقط دنبال دختر معلم می‌گشت آخرش هم کار خودشو کرد و همه عروس هاش معلم هستند.شغل دیگه رو قبول نداره.

ولی من موقع ازدواجم دانشجو بودم هنوز شاغل نبودم.

البته متاسفانه  تو فامیلشون همگی این عقیده رو دارن 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
حالا باشه معیارشون اینه ولی نباید که بیان توروی ادم بگن فقط به خاطر شاغل بودن اومدیم خواستگاریت!!!حا ...

اصلا غلط کرده معیارشون این باشه ببین پسری که عرضه داره می‌تونه از صفر خودشو برسونه به صد اصلا نیاز به در آمد زنش نداره که 

اینایی که این مدلین نه عرضه دارن نه در آمد درست  دارن نه میتونن از پس خودشون بربیان

چون دارن رو در آمد زن حساب میکنن اگه عرضه داشت که کاری به در آمد طرفش نداشت 

خوب این می‌خواسته پسرشو بندازه به دخترای مردم وقتی همچین چیزایی میبینی تو خواستگاری باید یه جوری حرف ...

اره والا

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

حالا باشه معیارشون اینه ولی نباید که بیان توروی ادم بگن فقط به خاطر شاغل بودن اومدیم خواستگاریت!!!حا ...

وای بقران نمیدونی چقدر زشتم بود خدا منو ببخشه قبلیه 

بعد من یه ختم تاز تموم کرده بودم هی با خودم میگفتم نه شاید خدافرستاده هی کش میدادم🤣🤣🤣

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون