2777
2789
عنوان

خواستگار زنگ زده میگه حتما دختر شاغل میخوایم منم گفتم نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 52 پست
از چی عزیزم والا آدم شوهر نکنه بهتر از اینه که این مدلی بخواد زندگی کنه باور کن یه عمر عذاب می‌کشی

برای منم یکی تو فامیل بود تا زمانیکه پشت کنکور بودم نیومدم بلافاصله بعد اینکه پیرا قبول شدم زنگ زدن برا خاستگاری😐

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

منم یه خواستگار داشتم می گفت هوش اقتصادی دارم کارت حقوقت دستم باشه مدیریت کنم

خخخخ خوب بگو دیوووو ث هوش اقتصادی‌تر بالاعه چرا پولدار نشدی ب فکر حقوق دختر مردمی 

خودم و خدام💌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملکه انگلیس بوده انگار حتی اونم عروسش تو یک مملکت نموند باهاش 🤣🤣🤣دختر ایرانی بختت

اصلا کپ کردم و با یه خداحافظی خوشحالشون کردم

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
برای منم یکی تو فامیل بود تا زمانیکه پشت کنکور بودم نیومدم بلافاصله بعد اینکه پیرا قبول شدم زنگ زدن ...

بگو که رد کردی درجا

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
برای منم یکی تو فامیل بود تا زمانیکه پشت کنکور بودم نیومدم بلافاصله بعد اینکه پیرا قبول شدم زنگ زدن ...

اینا رو باید قهوه ایشون کنی با خفت دادن ردشون کنی تا کیف کنی 

احمقای بیشعور نمی‌دونم چی پیش خودشون فکر میکنن که همچین رفتاری دارن 

حالا همینا اگه خواهر خودشون باشه برو ببین که چیکارا میکنن فقط 

اینا رو باید قهوه ایشون کنی با خفت دادن ردشون کنی تا کیف کنی احمقای بیشعور نمی‌دونم چی پیش خودشون فک ...

به دختر خودشون میگن اه اه اه کار؟؟؟ واسه زن؟؟؟؟ نه بابا عیبه

دختر باس بشینه تو خونه افتاب مهتاب ندیده باشه تو خونه خانمی کنه

بعد دنبال عروس شاغل میگردن!!!

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

من قبلا که زنگ میزدن سنتیا اینجوری بودن

ادم ناراحت میشه واقعن ی مادری برا پسرش زنگ زده بود خاستگاری میگف پسر من خیلی خوشگله زیباترین دختر در کنارش برابری می‌کنه واییی موقعی ک اومدن حتی آقا پسر معمولی هم نبود بعد مامانش میگف هیکلش ورزشکاری ولی ی چیز چاق بود بیریخت خیلی ناراحت شدم احساس کردم دارن مسخرم میکنن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بگو که رد کردی درجا

اره بابا رد کردم عوضیو

اینا رو باید قهوه ایشون کنی با خفت دادن ردشون کنی تا کیف کنی احمقای بیشعور نمی‌دونم چی پیش خودشون فک ...

اره بخدا خیلی ناراحت شدم