2777
2789
عنوان

تصمیم قطعی امشبم ردش کردم 😊😊😊

144 بازدید | 12 پست

چقدر این جند روز بابت این خواستگارم تاپیک زدم و صحبت کردیم 

تاپیک قبلی هم گفتم که لحظه اخر جواب مثبتم 

دامادمون زنگ زد به دوستش و دوستش با مسخره تمام گفت مادرش عمومی بیرون بره (امیدوارم متوجه شده باشید چون نمیتونم چند بار بگم حالم خوب نیست ) 

نمیدونید چه حالی گرفتم اینو شنیدم 

هیچوقت نتونستم مثل ادم یه عشق داشته باشم 

تو زندگیم نشده چیزی بخوام و بشه 

خستم دوستان خسته ام بخدا انقد با خودم  گفتم صبوری کن 

درست میشه اما بدتر و بدتر

حالم داره از این زندگیم بهم میخوره 

خواهش میکنم نگید حکمتتت سالهاست دارم با این کلمه مزخرف دست و پنجه نرم میکنم

حکمت خدا فقط واسه منه بخت سیاهه 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ع ذهن من رفت سمت رد کردن امشب

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فحش داد؟

وای گلم گفتم حالم خوب نیست فک کنید 

گفتم مامان خاستگارم زن خوبی نیست 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

وای گلم گفتم حالم خوب نیست فک کنید گفتم مامان خاستگارم زن خوبی نیست

رفتم خوندم تاپیکاتو

عزیزم چرا به حرف یه نفر سند میکنید؟

چرا بیشتر تحقیق نکردید از آدم درست؟

از کجا معلوم دوست دامادتون هدفش درست باشه؟

مادر خواستگار از این زنهای پولی که رابطه برقرار میکنه با مردا باهاشون سک... میکنه پول میگیره شغلش ای ...

اره گرفتم

ولی اخه تایپکای قبلش 

حالا درسته اکثر چیزا الان ظاهری شده و اعتماد سخت ولی بازم بعید میدونم از اون خانواده اینجور چیزا در بیاد

رفتم خوندم تاپیکاتوعزیزم چرا به حرف یه نفر سند میکنید؟چرا بیشتر تحقیق نکردید از آدم درست؟از کجا معلو ...

اصلااا 

من عشق سابقم چشاشو چهارتا کرده ببینه من با کی ازدواج میکنم 

حالا فردا ینفر بهش اینو بگه تا عمر دارم نباید بیام شهرمون

اره گرفتمولی اخه تایپکای قبلش حالا درسته اکثر چیزا الان ظاهری شده و اعتماد سخت ولی بازم بعید میدونم ...

دقیقااا 

مادرشو دیدم گفتم این بهترین زن دنیاست 

نمیدونم چی شد ولی مطمئنم جوابم منفیه

اصلااا من عشق سابقم چشاشو چهارتا کرده ببینه من با کی ازدواج میکنم حالا فردا ینفر بهش اینو بگه تا عمر ...

تاپیک قبلی هاتو خوندم هم خودت هم خونوادت بشدت غیرمنطقی و عجیب هستید خدا خواستگارت و از دست شماها نجات داده یعنی 

تاپیک قبلی هاتو خوندم هم خودت هم خونوادت بشدت غیرمنطقی و عجیب هستید خدا خواستگارت و از دست شماها نجا ...

جه ربطی داشت؟  من قانع شدم

ینفر به تو بگه مامان خاستگارت جن...  قبول میکنی!!!! 

رفتم خوندم تاپیکاتوعزیزم چرا به حرف یه نفر سند میکنید؟چرا بیشتر تحقیق نکردید از آدم درست؟از کجا معلو ...

بخدا منم نمیدونم گریم میاد 

پثاین پسره خندید گفت بیرون بره بعد اسم مادرشم گفت 

خیلی ببخشید مثلا گفت شهناز جنـ. ــ