بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با اونجا میشاشن خببعد مردا کلا چندشن پشم دارن شکل بزمن که شوهرمو فرستادم لیزر فول بادی
من ارتباطی نمیبینم
خب بشاشه
بعد آب میگیره تمیز میشه
اما کف پا یجوریه
برای من کف پا بدتر از اونجاس
موی بدن مرد هم برای من چندش نیست
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
برعکس، من موی بدن مردو دوست دارم چون حس مردونگی و س... بودن برام داره.
خب سلیقه ها متفاوته
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
اره خب سلیقه ها متفاوتهولی من خیلی حساسم متنفرم از مو
من عاااجقشم 😃😃
مثلا خواستگار که میاد توجه میکنم که دستاش و تخت سینش پر مو باشه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
یا خدااااا من مجرد که بودم خاستکار میومد از داخل یقه اش دقت میکردم مو نباشهداداشم شلوارک میپوشید پاش ...
ازدواج نکردم ولی...
نمیشه اینجا همه چی گفت آخه