2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه زمانی ارزون بود. اون موقع هم پدرو مادرامون نتونستن بخرن . چون پول همون ارزونه رو هم نداشتن . مستاجر بودن

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

کاش.....

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

سه ساله ازدواج کردم ، امروز رفتیم خونه ببینیم یه محله متوسط رو به بالا یه آپارتمان 15 سال ساخت 80 متری با همه امکانات میتونیم بخریم 

اما باید ماشینمون رو بفروشیم و یه مدتی حداقل یکی دو سال بی ماشینی بکشیم 

از طرفی الان یه جای لوکس که   اجاره کردیم  نشستیم و چهار ساله که جابه جا نشدیم و ماشینمون هم خوبه 

به این فکر می کنم که کل پس اندازمون میره بابت خونه و به سختی از پس قسط های وام مسکن و قسطای دیگه میتونیم بر بیایم 

مردد میشم که خونه بخریم یا نه 

یه زمانی ارزون بود. اون موقع هم پدرو مادرامون نتونستن بخرن . چون پول همون ارزونه رو هم نداشتن . مستا ...

ما سال ۸۸ براحتی با دوتا حقوق کارمندی یه خونه ۴۵ متری خریدیم . متری ۸۰۰ هزار تومن بود و حقوق پایه کارمند ماهی ۲۷۰ هزار تومن . یعنی با سه تا پایه حقوق یک متر خونه 

الان همین محله شده متری ۱۳۰ میلیون تومن و پایه حقوق شده ۱۲ تومن 

سه ساله ازدواج کردم ، امروز رفتیم خونه ببینیم یه محله متوسط رو به بالا یه آپارتمان 15 سال ساخت 80 مت ...

نه خونه رو حتما بخرید مستاجری واقعا سخته ایشالا خونه خریدید وخیالتون بابت خونه راحت شد ماشینم میخرید

سه ساله ازدواج کردم ، امروز رفتیم خونه ببینیم یه محله متوسط رو به بالا یه آپارتمان 15 سال ساخت 80 مت ...

بخر ۷ سال پیش ما خواستیم خونه بخریم یهو گرون شد گفتم نخریم یه سال صبر کنیم یکمم پس انداز کنیم خوب شد شوهرم گوش نکرد از همون سال قیمت خونه سر به فلک کشید💔

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔

عزیزم خونه خریدن سختی داره خواهرم ۱۰ سال سختی کشیدن وام و قرض و فروش طلا و ماشین و موتور تا تونستن تو تهران منطقه متوسط یه ۹۰ متری بخرن اما ارزششو داره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚