2777
2789
عنوان

خانم های بالای سی و پنج سال بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 42 پست
میخوام برم با رئیس اونجا صحبت کنم ، بهش بگم من همه کار رو بلدم انجام بدم ، ولی آقای فلانی دائم داره ...

منم باشم تحملش سخت میشه برام  با رئیس صحبت کن ولی بگو از طرف خودش باهاش صحبت کنه وگرنه این آقا باز اذیتت میکنه سوژه جدیدمیاد دستش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلم همینه نمیدونم بیام بیرون میتونم یه کار مناسب پیدا کنم یا نه

نیا بیرون شرایط کاریت خوبه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

راه عاقلانه اینه که دنبال کار بگردی 

هر وقت کار مناسب پیدا کردی از اونجا بیای بیرون 

وقتی هم فکر کنی میخوای کارت رو عوض کنی قابل تحمل تر میشه برات

[QUOTE=362231966]مشکلم همینه  نمیدونم بیام بیرون میتونم یه کار مناسب پیدا کنم یا نه[/QUOTE

هیچوقت بدون پیدا کردن کار جدید، از کار فعلی بیرون نیایید. مگر اینکه واقعا ضروری باشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
منم باشم تحملش سخت میشه برام با رئیس صحبت کن ولی بگو از طرف خودش باهاش صحبت کنه وگرنه این آقا باز ا ...

میگم اگه با رئیس صحبت کنم ۲ حالت داره 

یا به من میگه نیا ، یا اون طرفو میشونه سر جاش 

اگه میتونستم یه کار خوب پیدا کنم خودم دیگه نمیرفتم

آیه صم بکم ... رو بخون توروش فوت کن. 

ایه وجعلنا من بین ایدیهم ....روهم بخون به خودت فوت کن.

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

منم یه همکار داشتم، ببشرف انقدرررر اذیتم کرد ها... اومدم بیرون ولی بعدش نتونستم کار مناسب پیدا کنم

صبوری کن و همزمان دنبال کار بگرد

شب ها مثلن ک خونه ای، آگهی استخدام هارو ببین

اکثر جاها آدم مریض و حال بهم زن وجود داره

بنظرم با سیاست باش و سکوت کن  ک مخصوصا سر کار ب کسی نگو از مشکلاتت... گذر پوست ب دباغخونه میوفته یلتره.... وضعیت کار واقن بده... من چند وقت پیش مصاحبه رفتم حقوق پیشنهادی ۱۳ و ۵۰۰ بود... اونم یه شرکت مطرح مثلن ....صبوری کن کار پیدا کن بعد بیا بیرون 

با خودش صحبت کن تاخودشو عوض کنه اگر نشد بارئیست صحبت کن نه بالحن شکایت بالحن اروم و بااعتماد اگر حل شد که بهتر اگرنشد تاوقتی برات دردسر درست نکرده بیخیال خودش وحرفاش باش اگرم اذیت شدی  بیا بیرون کاری که قراره ارامش نباشه مریضت میکنه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

تا کار بهتر  پیدا نکردی    نیا بیرون

هر جا هم  بری    همینه     همیشه یکی  یا بیشتر هست اعصاب خرد کنه     تو باید توجه نکنی

جلو جلو  هم   نرو  چیزی  بگو      اونو سگ محل کن    ول میکنه

اگر  مشکلی  پیش آمد و ازت   پرسیدن   بعد توضیح بده

من 25 ساله شاغل ام    تجربیات ام بود