2777
2789
عنوان

حق دارم ازش ناراحت باشم لطفا خانومای عاقل بیان بچه نظر نده

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا فاصله سنیش با نامزدمم زیاده میگم شاید شوخی چیزیم میکنه نامزد منو جای داداش کوچیکترش میبینه

خودت که میدونی خانوم ها یه جورین مرد یه سال کوچیک تر هم باشه مثل بچه نگاش می کنن

فکر میکنم از بس اومدی نی نی سایت دیگه به همه چی شک داری

صددرصد همینه انقد تاپیک دیدم جاریم و شوهرم اینطور اونطور حالا ک همچین چیزی ذهنمم درگیر کرده رفتم اینستا سرگرم شم ت اینستا هم باز همچین چیزی راجب جاری و شوهر اومد ت اکسپلورم😐😐😑😑😑

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
آره عزیزم حساس شدی اون از دو طرف اقوام نزدیک هست بازم اگه بچه ها نبودن حق داشتی ولی الان نه

😘👌

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
خودت که میدونی خانوم ها یه جورین مرد یه سال کوچیک تر هم باشه مثل بچه نگاش می کنن

اره😀

من ۱۹ سالمه بچم یا نظر بدم؟😂به نظرم خیلی حساس شدی شماضمن اینکه تنها نبودن برادرزاده هاشم بودن دیگه

ازادی😶🤣🤣

مرسی عزیزم نظر دادی🥰😘

با احترام شما شکاکی کاش طرف مقابل خوب شمارو بشناسه دیگه کسی به برادر زنش چشم نداره که یا برعکس تاسف ...

عزیزم من ک گفتم میخوام نظرات بقیه رو بدونم اگ مشکل از منه خودمو تغییر بدم😅💕

عزیزم زیاد حساس نباش خودتو اذیت میکنی.ولی اگه انقدر حساسی و دست خودتم نیست و میدونی خانوادش مثل تو نیستن بنظرم تو دوران اشنایی کلا بیخیالش شو.چون اگه اونا راحت باشن و تو حساس باشی بمرور شوهرت ازت زده میشه و اعصاب خودتم همیشه داغون خواهد بود.پس بجای نظر خواهی راجب اینکه حساسیتت زیاده یانه با خودت فکر کن میتونی کمش کنی یا نه اگه نمیتونی سعی کن با یکی که خانوادش مثل خودتن ازدواج کنی باور کن هیییچکس و هیچیز ارزش ارامش توی بزرگسالی رو نداره

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد