2777
2789

منظورم شرط معدل نیست منظورم اینه کلا مثل رشته های مهندسی هر کی بخواد بتونه بره ولی پول بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته های مهندسی کم طرفدار شد و یه جورایی بین مردم اینطور جا افتاد ک خیلی درامد نداره

سر همین الان بدون کنکورم راحت میگیرن 

و لیسانس یه جورایی بی ارزش شده تو کشورمون متاسفانه

اگر یه روزی پزشکی عمومی هم به جایی برسه ک بی ارزش شه و کلا دیگ از نظر بقیه بدرد نخوره

اونموقع شاید بدون کنکورش کنن

که اونطوری بدتره

الان مثلا توی رشته خودم

روانشناسی بدون کنکوره

ولی خب لیسانس بدون کنکوره!!

برای ارشد جون بکنی دولتی نمیاری باید بری ازاد اونم با سختی و تلاش

نزدیک ۲۰ میل هم پیاده شی

یا خدا💔 همچین چیزی بشه باید مملکتو گل گرفت

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

همین الان هم پزشکی به همین منوال هست اکثراً میرن کشورهای مختلف با پول پزشک میشن ....بعد از یکسال هم میان ایران ادامه میدن

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...
رشته های مهندسی کم طرفدار شد و یه جورایی بین مردم اینطور جا افتاد ک خیلی درامد ندارهسر همین الان بدو ...

چرا ارشد دولتی نیارن؟ بالاخره اینا که دولتی میخونن یه گروه از پشت کنکوری های ارشد هستن دیگه

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
چرا ارشد دولتی نیارن؟ بالاخره اینا که دولتی میخونن یه گروه از پشت کنکوری های ارشد هستن دیگه

دفترچه انتخاب رشته ارشد رو نگاه کنید متوجه میشید چرا نیارن 

ظرفیت ها مشخصه

ولی بازم مثل مهندسی بی ارزش نشدا جرا؟؟؟؟

مهندسی ظرفیت خیلی خیلی زیادی داره 

عملا ظرفیتش از تعداد داوطلباش بیشتره معلومه بی ارزش میشه 

ولی پزشکی دندون دارو تعداد ظرفیت به قبولی میدونی چنده ؟ ۱ به هزار 

یعنی از هر هزار نفر ۱ نفر قبول میشن خب منطقیه بسیار با لول شه 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
دفترچه انتخاب رشته ارشد رو نگاه کنید متوجه میشید چرا نیارن ظرفیت ها مشخصه

بازم متوجه نشدم

چون خودم خوندم، البته رشتم روانشناسی نبود ، اما ظرفیتیش مثل همون بود

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟

مهندسی هاهم بخوان کاره ای بشن عملا باید پشت ازمون نظام مهندسی بمونن تا قبول بشن

مثل وکیلا

کنکور اسون بشه آزمون دیگه ای جلوترش قرار میگیره قطعا که الک کنه اون امار رو

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
بازم متوجه نشدمچون خودم خوندم، البته رشتم روانشناسی نبود ، اما ظرفیتیش مثل همون بود

خب دیگ رشتتون روانشناسی نبود....

۵۰ هزار شرکت کننده

رتبه دو رقمیش ازاد بخونه منطقیه؟؟

چرا؟

چون ظرفیت نداره دیگه!!

برا بالینی سال ۴۰۲ من سر و ته دفترچه رو نگاه میکردم بزور کل کشور ۳۲ تا مثلا ظرفیت داشت

شرکت کننده ۵۰ هزار