2777
2789
عنوان

با دوستِ پسرباز چطور رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 42 پست

زنگ بزن اورژانس اجتماعی معرفیش کن
یا خودت مانعش شو
نذار بره
یجوری جلوشو بگیر

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

عزیزم دوستت کمبود محبت نداره دوستت خرابه 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببر مشاوره.اگ جواب نداد کات کن چون خواه ناخواه رو توهم تاثیر میزاره

نمیتونم ۱۳ ساله همیشه باهمیم 

من تاثیرپذیر نیستم جدا

حالم بهم میخوره از اینجور روابط

نتیجه تربیت اشتباه خانوادشه 

و شما چه دوست خوبی هستی که انقد نگرانشی 

دوستت چند سالشه ؟

سرکار میره؟

اینکه میگن پسرا پرنسس شدن همینه دیگه جای زن و مرد عوض شده عوض اینکه زن از مرد خرجی بگیره مرد از زن میگیره دوستت اگه خانوادش متوجه بشن خیلی براش بد میشه حالا اگه خبر داشته باشن و آزاد گذاشته باشنش که دیگه فاجعست 

درضمن برای ازدواجش هم به مشکل بر میخوره 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
رابطه ج داشته؟اگه داشته تهدیدش کن که پسرا میرن در مورد رابطشون باهاش حرف میزنن ابروتو میبرن شاید بتر ...

خودش میگه نه 

ولی با عکس‌هایی که استوری میکنه فک نمیکنم راست بگه 

شایدم بگه نمیدونم واقعا 

نتیجه تربیت اشتباه خانوادشه و شما چه دوست خوبی هستی که انقد نگرانشی دوستت چند سالشه ؟سرکار میره؟اینک ...

۲۰ 

نه دانشجوعه 

میگه مامانم خبر نداره 

ولی من کوچیک ترین کاری میکنم مامانم خودش میفهمه 

حس مادرانه مادرش مگه میشه نفهمه آخه 

استوری ام میکنه 

درسته کلوزفرنده ولی احتمال داره به گوش مادرش رسیده باشه 

من چرا😐

من یه دوستی داشتم مامانش فهمید گفت از من انتظار نداشته و توقع داشته جلو دخترشو بگیرم🤷🏻‍♀️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من یه دوستی داشتم مامانش فهمید گفت از من انتظار نداشته و توقع داشته جلو دخترشو بگیرم🤷🏻‍♀️

وااا 

شما باید میگفتی من کسی نیستم که زاییدتش مسئولیتش با خودتون بود در حد دوستیمون داریم سعی میکنیم دیگه وقتی نمیفهمن چیکار کنیم 

۲۰ نه دانشجوعه میگه مامانم خبر نداره ولی من کوچیک ترین کاری میکنم مامانم خودش میفهمه حس مادرانه مادر ...

امیدوارم متوجه اشتباهش بشه 

الان تو سنیه که دوست داره تجربه کنه 

اما ده سال بعد فقط حسرت و پشیمونی میمونه براش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛