2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4529 بازدید | 333 پست
ممنون گلم به سوال دیگه داشتم یه جا نوشته بود : نمک باعث رشد مو میشه و شوره رو از بین می‌بره البته نم ...

راستش برای شوره عالیه ولی برای رشد رو نمیدونم ولی برای شوره پیشنهاد میدم

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید جوش زیر پوستی اگر این مورد باشه دلیلش هورمون هست

چی استفاده کنم بنظرت 

خیلی هست

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

جوشای هورمونی اگر نمیتونی قرص هورمونی مصرف کنی روزی یک لیوان دمنوش نعنا فلفلی تا 6 ماه پوستت صاف میش ...

مرسی عزیزم 

شما خودتون هم اینارو استفاده کردید ؟

و اینکه اون ضد آفتاب ها باعث جوش نمیشه؟

و دمنوش نعنا فلفلی برای کبد و بدن و هورمون و ... مضر نیست؟

عزیزم من سفید پوستم ولی فکر میکنم مدتیه صورتم تیره شده البته ن گندمی چون یکم روشن تر از گندمی شده

بنظرت چیکار کنم‌روشن تر بشه؟برای نرمی و بلوری شدن پوستم چ‌ماسک خانگی رو‌پیشنهاد میدید؟

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

خیلی ممنون عزیزم

ضد آفتاب و هیالورونیک اسید اوردینری و آبرسان الان تو روتین پوستم هست. ترمیم کننده و روشن کنند هم اونایی که گفتین تهیه میکنم انشاءالله که درست بشه. بازم ممنون که جواب دادین.

برا منم یکی دو هفتس داره می‌ریزه برا تو چند وقته مثلا من دست میکشم یه شش هفت تا تار میاد دستم به طرز ...

پریودم منظمه ولی استرسی ا اما فکر میکنم بخاطر نرم کننده است که میزنم

تاپیک صد و بیست و چهار هزار صلوات