englishhanaa مدیر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 عنوان سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 4747 بازدید | 339 پست چندین ساله درمورد پوست و مو تحقیق میکنم و الان اندازه یک دکتر پوست اطلاعات دارم سوال داری بپرس عزیز دل 😉😍 این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡ دیروز | 18:58 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 مرسی ممنون اگه جواب بگیرم که دعاگوتم تااخرعمرمخوب میشه بگی چ جوری بزنم هرروزیک روزدرمیون چ جوری؟؟شما ... بله هر روز بزن فقط به ریشه موهات این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
maaaahhhh81 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 1189 زیاد استفاده نکن با شکر و عسل اسکراب کن صورتی میشه لبات عزیزم یعنی شکر و عسلو مخلوط کنیم؟ بعد روزی چند بار چند دقییه؟ ز اختیار جهان عقدهای است در دل من که جز به گریه ی بی اختیار نگشاید ...
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 سلام عزیزم خوبیمن پوستم خشک هست منفذ داره و منافذم داخلش سیاه شده یه روتین پوستی همراه با اسمشون میت ... فدات گلم الان روتین پوستی مناسب پوستت رو میگم میسلار واتر وایت ویت ویتالیر ژل شستوشوی رفشینگ سیمپل تونر سیمپل ابرسان اسکین وان مرطوب کننده سیمپل ضد آفتاب سنتلا آنلاین شاپ هومهر عالیه این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 روغن زیتون میزنم به سرش ولی بازم موهاش هیچ تغییری نکرده نارگيل بادام تلخ کندوش امتحان کنید این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 عزیزم من پوستم سبزه اس و بخاطرش مسخره میشم همش میشه بگی اگه گلوتاتیون مصرف کنم سفید میشم یا ن بله سفید میشی اگر اینجوری استفاده کنی قرص لزل و ویتامین سی 6 ماه هر روز یک عدد صابون گلوتاتیون کرم روشن کننده پیگمنتا ولی خیلی گرون درمیاد 😁😂🥰 این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 موخوره هرچی کوتاه میکنم بازم مو خوره دارم چرا برطرف نمیشن؟؟؟؟😔😟 قطعا روغن نارگیل و بادام تلخ این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 ختمی چیکار میکنه ؟؟ پرپشت ریزش و قطع میکنه ریشه رو محکم میکنه این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 عزیزم من صورتن خیلی جوش میزنه مشکل هورمونی ندارم زیرنظرمتخصص دوشبه یک شب درمیان راکوتان مصرف میکنم و ... اصلا انجام نده این کار هارو فقط راکوتان و مصرف کن و یه روتین پوستی مناسب داشته باش با این کارای تهاجمی بیشتر به پوست آسیب میرسه این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 ممنونم عزیزم .فقط بعدازقطع کرم بازم تیرگی ها برنمیگردن؟واینکه قرص پیگمنتا هیچگونه ضرری نداره؟خودتون ... ضرر که من ازش ندیدم ولی همه رو باهم استفاده کنید زود نتیجه بگیرید این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 سلامببخشید من موهام خیلی بلنده خیلی ولی کم پشته الان ریزش شدید داره اصلا امروز گریه کردم موهام خیلی ... اسپری جوشانده رزماری هر روز فقط به ریشه موهات بزن هفته ای دوبار روغن تراپی قرص ( زینک پلاس ، یونی زینک ، آهن، ففول ، بیوتین ) مصرف کننده این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 برای سفید شدن پوست چیکار کنیم قرص پیگمنتا لزل و گلوتا وایت صابون گلوتاتیون کرم روشن کننده پیگمنتا این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 ریرش مو ازمایش ها نرمال رویش هم نیس جوشانده رزماری فقط به ریشه مو هر روز روغن تراپی فقط به ساقه مو هفته ای یکبار این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 برای جوشهای سر سفید صورت روی گونه دوران بلوغ چه کنیم اسپری جوش ژنوبایوتیک + ابرسان اسکین وان این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡
englishhanaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 1125 سلام عزیزم قرص کلاژن واقعا برا پوست موثره؟چند ماه باید مصرف بشهسرم هیالورونیک بهتره یا قرص کلاژن؟ سرم هیالورونیک اسید رو همراه با قرص کلاژن مصرف کنید سه ماهه پوستت معرکه میشه این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡