جوشانده رزماری فقط به ریشه موهات هفته ای سه بار روغن تراپی فقط به ساقه موهات هفته ای یکبار
رزماری چقدر بریزم ؟ چقدر آب چند دقیقه بجوشه ؟ هر دفعه چقدر بزنم به ریشه موهام ؟ اسپری کنم ؟ یا با سرنگ قطره قطره بریزم ؟ قبل حمام بزنم؟ چند دقیقه صبر کنم بعد برم حموم ؟ عزیزم لطفا کامل برام توضیح بده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زیاد استفاده نکن با شکر و عسل اسکراب کن صورتی میشه لبات
فقط شکر و عسل
هر شب
چند دیقه
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
رزماری چقدر بریزم ؟ چقدر آب چند دقیقه بجوشه ؟ هر دفعه چقدر بزنم به ریشه موهام ؟ اسپری کنم ؟ یا با سر ...
دو لیوان آب بزار بجوشه سه قاشق رزماری بریز بزار 5 دیقه بجوشه بریز تو دوفاز و فقط به ریشه موهات اسپری کن به حمام هم نیاز نیست اگر بوش اذیتت میکنه 4 5 ساعت قبل حمام