2777
2789

یه آقای بهش ابراز احساسات کرده و گفت دوستت دارم و فلان و از این حرفااااا البته دوساله این اقا با دوستم سلام و علیک عادی داشته تا اینک اقا شماره اشو میگیره ....و تو پیاما میگه ک خیلیییی دوست و دارمو اینا....بعد دوباره میرن بیرون تو ماشین یکم حرف میزنن بعدا ‌‌..دوباره پیام میده ب دوستم کجای اینا میرن باز بیرون ولی این اقا اصلا رفتارش مثل قبل نبوده ...حتی یه تعارف نکرده که یک آب معدنی بگیره براش .....حالا دوستم میگه پشیمونم که بهش ابراز علاقه کردم و ای کاش وقتی اون اقا پیشنهاد دوستی میداد رد میکردم ... میگه  این اقا  بقول خودش دوسال حسرت منو کشید ولی حتی حرف زدنش و محبت کلامیش مثل دفعه قبل نبوده خودش نمیتونه بیاد نی نی سایت کنارمه نشسته و منتظر راهنمایی شما ست 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بکش کنار و ول کن این رابطه ی سمی رو

خیلی دلم میسوزه براش میگه قبلا ها برام مثل یه عابر عادی بود الان وابسته شده بهش نمیتونه درسشم بخونه فکرش درگیرشه

برای بعضیا فقط مسیر رسیدن به عشق لذت بخشه نمیتونن باور کنن یه روزی به خودشم میرسن

دوستم میگه میگه ای کاش میذاشتم همونجوری تو حسرت بمونه

ولش کن. صد در صد لیاقت محبت و احترام. داره. این ادمو ول کن ب وقتش ی ادم خیلی خوب فدذشو میدونه

خیلی افسرده و تو شوک همش میگه نکنه منو دوست نداره چلم کرده خخخ