2777
2789
عنوان

این بینی عمل میخواد بچه ها علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 138 پست
درباره بینی منم رک بگید

ی سایت شمارو دیدن دیگ... نظر دادن دیگ

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ببین نیمه فانتزی... چون فانتزی کوتاه میکنن بینی رو.. ب شما بینی کوتاه نمیاد.. چون صورتت تپله

اره دقیقعا مد نظرم نیمه فانتزیه من چونه ام ندارم میخوام پروتز بزارم ایشالله جفت عملو باهم انجام بدم بنظرت با ۱۵۰ میتونم جمع کنم جفتشو؟ ۳۰ گرم طلا میخوام بفروشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی سایت شمارو دیدن دیگ... نظر دادن دیگ

شما مشکلی داره ؟ خواستم درباره عمل بینی بدونم که نیاز دارم یا نه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره دقیقعا مد نظرم نیمه فانتزیه من چونه ام ندارم میخوام پروتز بزارم ایشالله جفت عملو باهم انجام بدم ...

منم خیلی دوسدارم ب خودم برسم... ببین طلا بفروشی برا عمل... زندگیت بعدا ب مشکل نخوره؟ مشکل مالی... اگ اوکی هسی،، ک تامیتونی بخودت برس... چون صورتت پتانسل شو داره بنظرم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

شما مشکلی داره ؟ خواستم درباره عمل بینی بدونم که نیاز دارم یا نه

ن عزیزم چ مشکلی... ضررش واس من چیه

منم خیلی دوسدارم ب خودم برسم... ببین طلا بفروشی برا عمل... زندگیت بعدا ب مشکل نخوره؟ مشکل مالی... اگ ...

مجردم عزیزم به خانوادمم گفتم مشکلی ندارن کلا طلاهام استفاده ای نداره با ۱۵۰ جم میشه بنظرت؟

مجردم عزیزم به خانوادمم گفتم مشکلی ندارن کلا طلاهام استفاده ای نداره با ۱۵۰ جم میشه بنظرت؟

دیگ بسگی ب قیمت جایی ک میری داره.. ولی اره فک کنم.... 

مرسی عزیزم بابت راهنماییات 💓

فداتم.. فقط یادت نشه کوتاه بت نمیاد....