2777
2789
عنوان

بیاین از اولین دفعه ای ک بهتون اعتراف کرد دوستتون داره بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چت ...لطفا برا امضام 💔🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه بودیم ازون محل داشتیم میرفتیم یه تیله داشت خیلی بزرگ بود به هیچکس نداد ما داشتیم میرفتیم دادش من...فامیلیم.. گفت همیشه پیشت باشه خییلی ناراحت بود که میریم من نمی‌دونستم دوستم داره بعد ها دیگه همو ندیدیم تا نامزدیو اینا گفت اون تیله رو بهت دادم میخواستم یجوری ثابت کنم دوست دارم، بچه بودیماااا من 6 یا 7 ساله بودم اونم ازم بزرگ تر بود با شلوار ورزشی که پاره هم بود اومد اینجوری گفت دوست دارم😁الان همسرمه🥰

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چرا؟

تموم شد

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

بچه بودیم ازون محل داشتیم میرفتیم یه تیله داشت خیلی بزرگ بود به هیچکس نداد ما داشتیم میرفتیم دادش من ...

چه قشنگگ

نیشم تابناگوش بازههه :)))))))))))

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

اولین بارش از رو هوس بود کاملا متوجه بودم چون پیشمه و حالش خوب نیس داره میگه دوست دارم تا لمسم کنه. منم مشکلی نداشتم گذاشتم لمسم کنه 

بعد از چندین ماه دوستی یه روز به خاطر یه بحثی پیشش گریه کردم و خب هیچ هوسی اونجا جریان نداشت باهاش دعوا کرده بودم مقصر هم خودم بودم اشکامو پاک کرد اشکامو بوسید دیگه فهمیدم دلش پیش من گیر کرده 😁