2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی نشد کلا خبری نیست ولی آنلاین میشه چند ساعت یبار

میدونم سخته ولی ظاهرا باید بیخیالش بشی

چون اگه دوست داش یا واسش مهم بودی خودش پیگیری میگرد پیام میداد بهت 

حتی ارزش نداره واسه کات بهش پیام بدی کلا بیخیالش شو

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ولی اگه من جای تو بودم نمی افتادم دنبالش میزاشتم هم خودش هم ننه اش به دست و پامو بی افتند

هزار بار افتاده دیگه نمیخوام بیاد سمتم فقط میخوام عذابی که به من داد رو بکشه

میدونم سخته ولی ظاهرا باید بیخیالش بشیچون اگه دوست داش یا واسش مهم بودی خودش پیگیری میگرد پیام میداد ...

درسته اون شعورش نمیرسه ولی من واسه اونقدر خاطره دلم میسوزه واسه همین می خواستم یجوری بگم تموم شد و برم

هزار بار افتاده دیگه نمیخوام بیاد سمتم فقط میخوام عذابی که به من داد رو بکشه

می‌کشه عزیزم تو فقط بی دعوا و چیزی بکش بیرون همین اروم بودنت بعدا عذاب کامله براش اما اگه دعوا و.... راه بندازی یادت بی افته میگ دختره مشکل داشت و..

درسته اون شعورش نمیرسه ولی من واسه اونقدر خاطره دلم میسوزه واسه همین می خواستم یجوری بگم تموم شد و ب ...

اون موقع هم هوا برش،میداره فک میکنه خبریه

فک میکنه عمدا پیام دادی یه جورایی داری ناز میکنی واسش

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
می‌کشه عزیزم تو فقط بی دعوا و چیزی بکش بیرون همین اروم بودنت بعدا عذاب کامله براش اما اگه دعوا و.... ...

انقدر اینا عجیبن فکر کنم همین الانم که چیزی مشخص نیست تو فامیل دارن پشتم یه چیزایی میگن

ممنون ازت گلم🤍