2777
2789
شکرگذار نعمتهایی که داده به شما باشید ، عمر دست خداست ، نعمتی بوده که داده حالا هم گرفته

نمیدونم ولی به وجودش بعضی وقتاشک میکنم برام مهم نیس اصلن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
سلام منم زاهدانم میشه آدرس بدی خواهر زاداام هم خیلی اذیته

۰۹۱۸۱۳۰۳۷۹۴ 

شماره ش عزیزم باهاش هماهنگ کن برین حضوری پیشش 

خونش اسلام آباده تلفنی  هم انجام میده

درخواست دوستی ندین🤝🏻😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ولی به وجودش بعضی وقتاشک میکنم برام مهم نیس اصلن!

از قهر خدا بترس و اینقدر خودت رو نباز ، انگار شوهر شما براتون خدا بوده و از این بهتر دیگه قرار نیس زندگی بشه ، شایدم از بس که عزیز دل شما بوده و توی دلت تون از خدا هم بیشتر دوسش داشتید و خدا هم اونو ازتون گرفته تا بد امتحانی رو پس بدید 

از قهر خدا بترس و اینقدر خودت رو نباز ، انگار شوهر شما براتون خدا بوده و از این بهتر دیگه قرار نیس ز ...

باهام قهرکرده که اینجوری شدم قهرنبود منم الان خوشبخت بودم!دقیقا قرارنیس هیچوق دیگه زندگی کنم همون روزی که رفتم بالاسرش دیدم نیس منم مردم دقیقاهمون لحظه فقط یه جسم درحال حرکتم وبله همسرم خدای روی زمین من بود خیلی دوسش داشتم جوریکه حتی بچمم اونقد دوس ندارم ونداشتم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
باهام قهرکرده که اینجوری شدم قهرنبود منم الان خوشبخت بودم!دقیقا قرارنیس هیچوق دیگه زندگی کنم همون رو ...

قهر نکرده باشما ، قسمت همسر شما اونجوری نوشته شده از قبل ، نباید به غیر خدا یکی رو اینقدر دوست داشته باشین چون همه رفتنی ان و اونکه باقی میمونه خداست ،این امتخان شما بوده ، از خدا بخوایید سربلند از این امتحان سخت بیرون بیایید ، از خدا بخوایید کمک تون کنه  تا صبرتون بالا بره و حالا که عزیزتون رو ازتون گرفته جاش رو با حکمت خودش با چیزی بهتر پر کنه و عاقبت شما و فرزندتون بخیر بشه 

قهر نکرده باشما ، قسمت همسر شما اونجوری نوشته شده از قبل ، نباید به غیر خدا یکی رو اینقدر دوست داشته ...

الان حتی بهترینارو بهم بده برام ارزشی نداره چون بهترینمو برد من هیچکسو اندازه همسرم دوس نداشتم ونمیتونم دوس داشته باشم هنوزم منتظرش میمونم پشت در میشینم ساعت ها میدونم یه روزی میاد هنوزم بعد۷ماه کسی بهم میگه نمیاد عین بچه ها زارمیزنم میگم میاد!

الان حتی بهترینارو بهم بده برام ارزشی نداره چون بهترینمو برد من هیچکسو اندازه همسرم دوس نداشتم ونمیت ...

اون فرد رو چرا فکر میکنید از آن شما بوده ؟ اون هم بنده خدا بوده که خدا آورده توی این دنیا و وقتش که فرا رسیده برده ، فقط قرار بوده چند صباحی کنار شما باشه . همه آدما با عزیزاشون امتحان میشن . یه تراپیست برو ، با غمت کنار بیا ، چون راه حلی وجود نداره

اون فرد رو چرا فکر میکنید از آن شما بوده ؟ اون هم بنده خدا بوده که خدا آورده توی این دنیا و وقتش که ...

مال من بود اگه نبود چرااومدتوزندگیم اون برای من بود خدا اونو بهم بدهکاره چرانذاش زندگی کنیم حداقل۵سال یا۱۰سال چرابچم بی پدرشد مگه فرقش بابقیه چیه!؟تراپیست کاری ازش برنیومد گف بیمارستان روانی که نرفتم چون ۳خودکشی ناموفق هم داشتم!

پیش دعانویس کاربلد نرفتیدعا دفع اجنه جن خیلی اذیتم میکرد خودشو بم نشون میداد گرفتم اوکی شدم البته من ...

وای خدای من نگو🥺🥺 واقعا ب چشم خودت دیدی چه شکلی بودن اگه اذیت نمیشی برام بگو کنجکاوم

والا نمی‌دونم دعانویس خوب از کجا پیدا کنم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

وای خدای من نگو🥺🥺 واقعا ب چشم خودت دیدی چه شکلی بودن اگه اذیت نمیشی برام بگو کنجکاوموالا نمی‌دونم ...

سایه مانند سیاه

این موضوع از وقتی شروع شد ک من عمم مرد رفتم قبرستون شاید باورت نشه یکی منو قشنگگگ یهو هول داد جوری افتادم نمیدونم چطور دست و پام نشکست از اون موقعه تاحالا جن اذیتم میکنه و اومده تو زندگیم همیشه مریضم مثلن تپش قلب گرفتم از اون موقع بدنم یهو یخ میشه زیر چشمام کبودی صدا می‌شنوم کلن خیلی اذیت میکنن

درخواست دوستی ندین🤝🏻😐