2777
2789
اره واقعیت داره منم دیدم همچین چیزی....

من کلا اعتقادنداشتم والاه ولی بعدهمسرم که بعدازرفتنش اومدخاب وگف همچین دعایی هس اعتقادپیداکردم دهارو پیداکردیم و باطل کردیم روی دعا برای سه نفربودبعدهمسرم باید دونفردیگه هم ازدنیامیرفتن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من اعتقاد دارم و میدونستین چه بلایی سر اونی ک طلسم کرده میاد؟؟ نسل در نسل هفت نسلش میسوزع توی اون طل ...

خداازش نگذره تااخرعمرم نفرینش میکنم بچه۲سالمو بی پدرکردمنو آواره کرد زندگیمو نابود ان شا ءالله تاهفت نسلش بسوزه اتیش بگیره!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا اعتقادنداشتم والاه ولی بعدهمسرم که بعدازرفتنش اومدخاب وگف همچین دعایی هس اعتقادپیداکردم دهارو ...

ای وای خدا لعنتشون کنه 

برا منم دعای جدایی گرفتن 

فقط روز و شب دعا میکنم پولی که بابت اینکارا میدن 

پول دوا دکتر خودشون و بچه هاشون بشه 

واقعا مشکل ماورایی خیلی بده

وحشتناکه. بخدا زندگی ادم.مختل میشه. 

ی سوال .. پمپ آب توی خونه. که فقط وقتایی معمولا روشن میشه که شیر آب باز کنی. چرا یوقتا خود بخود صدا میده روشن میشه.

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

واااای چرا آخه ، بعد داخل دعا چی بود ؟

نمیدونم والاه ن ثروتمند بود ن هیچی فقط خیلی پسر کاری و زرنگی بود خیلی زیاد واینکه خیلیابودن که باازدواجمون مخالف خیلی زیاد بودن باطل کردیم نمیدونم باید۳نفرمیرفتن اون دنیااولیش همسرم دونفردیگه داخل این خونه که باطل کردیم!

ای وای خدا لعنتشون کنه برا منم دعای جدایی گرفتن فقط روز و شب دعا میکنم پولی که بابت اینکارا میدن پول ...

من نمیگم پولش میگم ان شا ءالله هفت نسلش بسوزه تااخرعمرنفرینش میکنم!

بله اعتقاد دارم و سمتش نمیرم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
نمیدونم والاه ن ثروتمند بود ن هیچی فقط خیلی پسر کاری و زرنگی بود خیلی زیاد واینکه خیلیابودن که باازد ...

چ ادما عوضی پیدا میشن

اخه بگو عنتر تو ک پول میدی یکی بمیره همونو بده زندگی خودت ارتقا پیدا کنه 

الهی بگردم برا بچت🥺🥺🤍

میشه به من پیام بدید ۰۹۳۹۹۱۹۹۴۶۴

😐😐😐دلیل؟

چ ادما عوضی پیدا میشناخه بگو عنتر تو ک پول میدی یکی بمیره همونو بده زندگی خودت ارتقا پیدا کنه الهی ب ...

خداازشون نگذره کسی خبرنداش خودش خاب همسایه اومده بود دعاتوخونس پیداش کنن مادروهمسرم وتوی دیوار بیرون خونه بود چن روز خونه رو زیرو رو کردیم دیگه تهش پیداکردیم!