2777
2789
عنوان

پشت کنکوریم بیاین برام دعا کنین🥲

242 بازدید | 33 پست

پارسال کنکور داشتم ولی اصلا نخوندم تشریحی فقط برای عمومی و مدرسه میخوندم روال کلاس هفتم هشتم پیش می‌بردم ولی الا دارم میخونم عین آدم 🥲یه ماهه شروع کردم به خوندن هر روز میرم کتابخونه غیر از جمعه ها 

این هفته دو سه روز مهمون داشتیم مامانم گف زشته نرو منم چون چند ماه بود خالمو ندیده بودم موندم خونه

الا همششش عذاب وجدان دارم که عقب موندم🥲

بنظرتون میشه منم پیراپزشکی قبول شم با روزی ۱۰ ساعت خوندن؛)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پشت کنکورم پارسال تراز کنکورم ۱۱ هزار شد ولی نهاییا رو خراب کردم امسال میخوام ترمیم بزنم میخوام پزشکی یا دندون بیارم.

ساعت مطالعه خیلی اهمیت نداره بنظرم. سعی کن کیفیت خوندنت بالا باشه و تست زیاد بزنی که همه تیپ سوالا رو حفظ باشی 

متقاضی کنکور تجربی ۱۴۰۴🤝🏿❤

منم پشت کنکورم پارسال تراز کنکورم ۱۱ هزار شد ولی نهاییا رو خراب کردم امسال میخوام ترمیم بزنم میخوام ...

تراز کنکورت عالی بوده میشه درخواست بدم چندتاسوال ازت دارم زیادوقتتونمیگیرم🩷

کاربری مال دو نفره
منم پشت کنکورم پارسال تراز کنکورم ۱۱ هزار شد ولی نهاییا رو خراب کردم امسال میخوام ترمیم بزنم میخوام ...

کیفیت خوندن خوب چجوری خوندنیه بنظرت

ببین من مثلا میرم یه گفتار زیست میخونم بعدش میرم ازش تست آموزشی میزنم تحلیل میکنم ولی خیلیییییی زمان میبره ینی هر روز من ۳ ساعت گیر زیستم دوباره فرداش از اون گفتار روز قبل هم تست میزنم بنظرت اکیه؟