2777
2789

۱۲ روزه پریودم عقب افتاده  شنبه دوتا امپول پروژسترون زدم تو اقدامم این ماه شبی ۳ تا لتروزل و از شب ۹ شبی یک دونه استروژن خوردم روز ۱۳ بزرگترین فولی ۷ بود با اندومتر ۵ گف تخمدان ها حجیم تر از حد نرمال ۳ هفتس درد شدید پریودی دارم اما پریود نمیشم 

خب شاید باردار باشی چرا یه تست نمیدی

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بی بی زدم منفیه تخم هویچ زعفرون فراوون دمنوش هل پونه اویشن گلپر  ابغوره نمک وهرچی بگین خوردم بیفایدس  خسته شدم حالم خوب نیس همش خوابم میاد بیحالم اعصابم خورده انقد خسته میشم که حتی نمیتونم سرپا وایستم ظرف بشورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زدم چندتا مارک های مختلف همه منفی.

ازمایش خون بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اخه هیچ فولی نبود چجوری میخام حامله باشم

ربطی نداره منم فولی ندیدم ولی باردارشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما سونو رفتی اون ماه؟؟؟

نه ولی ماهای قبلش رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب من رفتم سونو هیچ فولی نبود . 😔 علت تاخیر پریودم فقط بزرگتر شدن تخمدان هامه 😭😭

ببین ینی هرروز رفتی سونو؟

من دکترم گفت با ماهی یه سونو نمیشه پی برد شاید تخمک قبل یا بعدش ازاد شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین ینی هرروز رفتی سونو؟من دکترم گفت با ماهی یه سونو نمیشه پی برد شاید تخمک قبل یا بعدش ازاد شده

منکه از خدامه اما خب من هیچ علایم تخمک گذاری نداشتم . من یه بارداری دیگه داشتم  تا این سن فقط همون بار که تخمک گذاری داشتم فولی داشتم میدونم علایم تخمک گذاری چجوریه اینبار هیچی نبود

منکه از خدامه اما خب من هیچ علایم تخمک گذاری نداشتم . من یه بارداری دیگه داشتم تا این سن فقط همون ب ...

مگه تخمک گذاری علامت داره بیخیال بابا 

منم دوتا بارداری داشتم هر دوشم هیچ علایمی نداشتم خرجش یه ازه بده اگر نبودی خودبخود تا هفته دیگه میشی الکی امپول نزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه تخمک گذاری علامت داره بیخیال بابا منم دوتا بارداری داشتم هر دوشم هیچ علایمی نداشتم خرجش یه ازه ب ...

خداکنه . اخه من یبار دیگه اینجوری شدم اون ماه دوفاستون خوردم. اونموقع اقدام نبودم سیپروترون میخوردم وچون خواستم بخاطر عوارضش نخورم دکتر بهم دوفاستون داد  پریودم با دوفاستون عقب افتاد دوتاامپول زدم پری نشدم تااینکه سرخود تا ۶ روز روزی ۲ قرص سیپروترون کامپاند خوردم قط کردم پری شدم