2777
2789

خانوما خواهش میکنم هرکی هرتجربه ایی داره دریغ نکنه 

دیشب شوهرم خیلی مخاطب داره بالای ۲۰۰تا دیشب تلگرام نصب کرد یهو یه شماره رو دیدم به اسم پبمان سیوکرده بود عکس یه دختر عملی خوشگل بود دوتا فقط عکس این دختر بود چونکه عکس دختربود توجهمو جلب کرد وگرنه فک میکردم مث بقیه مخاطباس .بعد رفتم تو واتساپ دیدم همه پروفایل هاش دخترونس و عاشقانه ...به شوهرم گفتم این کیه گفت همکلاسی زمان دانشگاهه گفتم زنگ بزن بهش گفت نههه خیلی وقته باهم درارتباط نیستیم .بعد گفتم خب خودم میزنم ببینم واقعا مرده یانه چرا پروفایلش عکس دختره پس گفت اره مرده ۲ماه پیش باهم حرف زدیم .گفتم مگه الان نگفتی خیلی وقتع حرف نزدیم؟؟گفت دنبال چی میگردی تو؟؟؟خانوما خواهرانه کمک کنین ایا داره خیانت میکنه شوهرم ؟؟؟تاحالا هیچ خیانتی ازش ندیدم ۱۰ساله ازدواج کردیم 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چقدر شبیه اون یکی تاپیکه چقد زیاد شده این داستانا ... برم گوشی شوهرمو چک کنم

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جهت اینکه خیالت راحت شه بهترین کار اینه که شمارشو یطوری برداری زنگ بزنی بهش بعدشم بگی اشتباه گرفتم 

میتونی دخترجواب داد خونه خراب کن هم بشی بگی با اقا پیمان کار داشتم ببینی پیمان دارن😂😂شاید زن پیمانه شماره شوهرشو گرفته 

من الان شماره شوهرم رو گرفتم چون 912 هست دوستاش دارن من پروفایل میزارم ولی😂

بله

یعنی داره خیانت میکنه ؟؟بهش گفتم من هیچ جوره تو کتم نمیره که طرف مرد باشه بعد عکس زن روپروفایلش باشه گفت شاید عاشق این دخترست گذاشته عکسشو رو پروفایل .مگه میشه همچین چیزی؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
دل خودت چی میگه اگر همکلاسیه چرا پیمان سیو شده اسم خود دختره رو سیو میکرد اگر پیمان چرا پروفایل دختر ...

نه گفت پیمان همکلاسی دانشگاهمه حتما عاشق این دخترست عکسشو گذاشته پروفایلش .گفتم هیچ مردی عکس کسی رو که دوس داره پروفایل نمیذاره