2777
2789
عنوان

یه عکس قدیمی از خودم و نامادریم پیدا کردم در حالیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 63 پست
شاید همسر اول پدرت بوده و مامانته یا قبلا با پدرت رابطه داشته توروحامله شدن دادن به مامان الانت یا ب ...

چقدر درهم برهم شد خدایا

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا همین تاپیک زده بودی؟اونموقع هم برام سوال بود خب غیر از شما و نامادری دیگه کسی تو عکس نبود؟اون ع ...

درباره نامادریم آره 

نه فقط من و نامادریم داخل باغی یا پارکی نمی‌دونم همچین جایی

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••
😂عاشق داستانایه هیجانیم نگران نباشمامانت چی باهات رفتارش چطوره

مامانم هم دوست داره و مهربونه ولی بعد از ازدواج بابام یجوری شده

اسی خداییش راس میگی یا گرفتی مارو؟ چقدر شبیه فیلمای ترکیه داستانت

به جون خودم دروغم کجا بود آخه

درباره نامادریم آره نه فقط من و نامادریم داخل باغی یا پارکی نمی‌دونم همچین جایی

کاری نداره عکس رو به مادرت نشون بده وازش بپرس وبگو اگر حقیقت رو نگی میرم ازپدرم یا نامدریم میپرسم مجبور میشه خودش برات بگه

کاری نداره عکس رو به مادرت نشون بده وازش بپرس وبگو اگر حقیقت رو نگی میرم ازپدرم یا نامدریم میپرسم مج ...

عکس رو برنداشتم آخه ولی از روش عکس گرفتم 

به جون خودم دروغم کجا بود آخه

خیلی عجیبه چی بگم والا بالاخره اون دختر توی رمانا پیدا شد برو پرس وجو کن بیا به ماهم بگو جالبه داستانت صرف نظر از شوک روانیش

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤