2777
2789
تا به حال همچین اتفاقی جایی نیفتاده بود اولین باره تن ماهی شنیده بودیم ولی ماکارانی نه

چون شما اولین باره شنیدید دلیل نمیشه واقعا اولین بار باشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا حداقل هشدار نمیدن چه مارکی

ماکارانی کلا خوب نیست، حالا هر مارکی. زیاد ماکارانی نخورید

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

والله خدارو شکر تابه حال نه برای خودمون نه نزدیکانمون این اتفاق نیفتاده حتی شده چند روزهم مونده باشه

من اینقدر زیاد درست میکنم شوهرم سه وعده میخوره از بس دوست داره

والله خدارو شکر تابه حال نه برای خودمون نه نزدیکانمون این اتفاق نیفتاده حتی شده چند روزهم مونده باشه

یه چیز بگم؟

چون شما مثال تن ماهی رو زدی من میگم.

من دانشجوی خوابگاهی هستم. به اقتضای سبک زندگیمون مجبوریم غذای مونده بخوریم یا غذای عجله‌ای بخوریم.

من میدونم متخصصان میگن تن ماهی که ۲۰ دقیقه نجوشه یا بیشتر از یک بار جوشیده بشه خطر مرگ داره. پس نمی‌خورم. ولی بعضی دوستانم هردوی این کارها رو کردن. خدا رو شکر نمردن.

اما این موضوع باعث نمیشه من بگم اینکه میگن تن ماهی نجوشیده باعث مرگ میشه دروغه. چون میدونم اتفاق یه بار میفته.

از سال‌ها پیش چیزهای زیادی خوندم که میگن برنج چندبار گرم شده یا ماکارونی گرم شده خطر سرطان و اینا داره. ولی خب برای خودمون پیش میاد که برنج امروز رو فردا بخوریم یا ماکارونی ظهر رو شب هم بخوریم. تا حالا هم نمردیم. ولی من نمیام بگم این قضیه خطرناک بودن برنج و ماکارونی گرم شده دروغه.

اتفاق یه بار میفتهبه هرحال. این دفعه هم دو سه تا پشت هم اتفاق افتاده متاسفانه و بولد شده.

من نمی‌فهمم اگه ماکارونیا از توی بسته آلوده به زهر یا آلودگی خاصی هستن چرا فقط بچه‌ها رو می‌کشه.

فعلا منطقی‌ترین توضیح برای من همینه که مسمومیت غذایی معمولی بوده که کودکان در مقابلش آسیب‌پذیرترن.

تا توضیح منطقی دیگه ای پیدا بشه همینو می‌پذیرم. ممکنه یهو معلوم بشه اصلا قضیه جنایی بوده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بابا اون قضیه. یکیش مال تیر ماه بوده یکیشم مهر ماهمال الان نبوده کهاین قضیه ماکارونی مثل اینکه سابقه ...

خدا. رحم کنه عوض اینکه زود خبررسانی کنند الان اون پدر مادر ها شاید تا آخر عمر بچه دار نشدن سرمایه عمرشان از بین رفت

یه چیز بگم؟چون شما مثال تن ماهی رو زدی من میگم.من دانشجوی خوابگاهی هستم. به اقتضای سبک زندگیمون مجبو ...

البته دوست دختر خواهر شوهر آبجی پارسال خانوادگی با خوردن تن ماهی از بین رفتن اونام نجوشندن