2777
2789
عنوان

کیا به هیچ مردی اعتماد ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 93 پست
اره عزیزممردا حتی عاشق ترینشونم دارن خیانت میکننیعنی از این شگفتی خلقت درموندم

😂 همشون لنگه ی همن اینایی ک میگن شوهرامون خوبه هم هنوز لو نرفتن

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
چه مرگشونه جدا؟؟ اخه ادم اینهمه تناقض؟؟؟

نمیدونم بخدا عشقم جونم نفسم از زبونش نمی افته دیوونه وار دوسم داره بزار کپی اسمسشو برات بفرستم نتم ضعیفه اسکرین شاتم نمیاد👇👇

الهی پیش مرگت بشم لامصب اگه منم غیره این که میگی باشم به حق علی جوری تیکه تیکه بشم که فقط یه کفه دست گوشت ازم باقی بمونه  عشقم من تمام دلخوشیم دلگرمیم امیدم حال خوبم همه چیزم دلیلش یه نفره خودش می‌دونه کیو میگم  من بدون تو نمیخوام چشام یه صدم ثانیه باز بمونه میفهمی من میمیرم بدون تو زندگیم 😔😔😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم بخدا عشقم جونم نفسم از زبونش نمی افته دیوونه وار دوسم داره بزار کپی اسمسشو برات بفرستم نتم ض ...

ووویییی

بخدا دارم شاخ درمیارم

خب بهش بگو چرا خیانت میکنی؟

میگم پولدار نیستی شاید واسه پولت تورو بخواد

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

وووییییبخدا دارم شاخ درمیارمخب بهش بگو چرا خیانت میکنی؟میگم پولدار نیستی شاید واسه پولت تورو بخواد

نه بابا من هیچ پولی ندارم هیچی دریه سطحیم طبقه متوسط..ولی خب ظاهرم خوبه خیلیم وفادارم مجرد که بودم یه دوس پسرم نداشتم

نه بابا من هیچ پولی ندارم هیچی دریه سطحیم طبقه متوسط..ولی خب ظاهرم خوبه خیلیم وفادارم مجرد که بودم ی ...

شوهرت نرمال نیست اصلا

ببرش مشاوره

اون هیچ وقت خیانتاشو گردن نمیگیره همیشه منکر میشه متاسفانه ولی من پیاماشو توگوشیش باچشمام دیدم وگرنه ...

از دست شوهرت مغزم سوت کشیده 

شوهرت نرمال نیست اصلاببرش مشاوره

ای بابا گلم مردا کلا همینن بخدا نود درصد عین شوهرمنن...حالا باز شوهرمن عاشقمه بعضیا جلو زنشون با دوس دختراشون چت میکنن دیدم که میگم تازه پرو پرو به زنه میگن همینه که هست...تو این زمونه یا باید تنهاموند یا باید تحمل خیانت این جنس نر هوسبازو داشته باشی که کنارش بتونی بمونی وگرنه ازپا درمیای

ای بابا گلم مردا کلا همینن بخدا نود درصد عین شوهرمنن...حالا باز شوهرمن عاشقمه بعضیا جلو زنشون با دوس ...

خب ببرش مشاور 

شاید مشکلی داشته باشه درست بشه 

نه بابا این اصلا قبول نداره مشکلی داره که بخوام ببرمش پیش مشاور

خب اگه دوستت داره با سیاست و دلبری کردن ببرش

وگرنه این چه دوست داشتنیه