2777
2789
عنوان

کیا به هیچ مردی اعتماد ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 93 پست
سلام حالت چطوره عزیزم؟خوبی؟🫂❤️

سلام عزیزم😍مرسی خوبم

شما چطوری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هرکی میگه میگم اعتماد نداشته باش😁 واقعا هر لحظه ممکنه خیانت کنن

دقیقا 

خیانت فقط جامه دراوردن نیست 

لاس زدن نگاه بد و هرزه .تنوع طلبی .

و....بیشتر در مردا هست 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

من خدا رو عشق ابدی می دونم قراری دارم تا مرگ و به خاطر بچه هام سکوت کردم

اخی عزیزم

ادم کنار یه خائن زندگی کنه انگار هرروز دارن پوستشو میجون

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

دورت بگردم همیشه خوب باشی مهربون جونم❤️😘💗🫂

خدا نکنه

مرسی مهربون

همچنین😘💕😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
دقیقا خیانت فقط جامه دراوردن نیست لاس زدن نگاه بد و هرزه .تنوع طلبی .و....بیشتر در مردا هست

اره واقعا 

واسه همکار خانمشون یا فامیلای دخترشون گل و قلب میفرستن میگن جای خواهرمه میگم اخه بیشعور از همین چیزا شروع میشه

مرد و زن به یک اندازه احتمال داره خیانت کنن تنها تفاوتش اینکه خیانت اقایون لو میره خیانت زن ها یک در ...

نه اصلا قبول ندارم

اقایون خیلی خیلی بیشتر خیانت کارن

منم اعتماد ندارم از بس خیانت دیدم دور و برمرابطه یکسالمم سر خیانت خراب شد دلم براش تنگ شده ولی دیگه ...

مردا ارزش ندارن بهشون فکر کنی

اره واقعا واسه همکار خانمشون یا فامیلای دخترشون گل و قلب میفرستن میگن جای خواهرمه میگم اخه بیشعور از ...

یا نمیفهمن یا خودشونو زدن به نفهمی 

بعد همین خواهر میشه رلشون 

مردا دست و بال ازادن تو جامعه 

دریه لحظه  هزاران کار برای خیانت دارن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

یا نمیفهمن یا خودشونو زدن به نفهمی بعد همین خواهر میشه رلشون مردا دست و بال ازادن تو جامعه دریه لحظه ...

میفهمن عزیزم خیلی خوبم میفهمن چطور به ما که میرسن شیر میشن؟ 

اینا اینجوری خوششون میاد

مردا ارزش ندارن بهشون فکر کنی

اونکه اره همشون بی لیاقتن 

ولی خب من خیلی بهش امید داشتم تو بد شرایطی اینکارو کرد 

با اکسش به من خیانت کرد کسی که حالش ازش بهم میخورد هزار بار پشتش حرف زد جلو روی من

تهشم رفت با همون

شاید از لحاظ ظاهری اون از من خیلی بهتر باشه ولی اخلاقی فرقمون مثل طلا و بدله واقعا :)

دیگه فهمیدم مردا همشون ذاتشون عین همه همشون خیانت میکنن اخرش

نه اصلا قبول ندارماقایون خیلی خیلی بیشتر خیانت کارن

والا بلا خیانت زن و مرد نداره، نظرت در مورد زن هایی که با کمک دوست پسراشون همسراشون رو میکشن چیه؟ در مورد زن هایی که بچه مرد دیگه ای غیر از شوهراشون رو بادار میشن و شوهراشون خبردار نیستند خیلی اتفاقی متوجه این قضیه میشن...