2777
2789
عنوان

43سالمه مجردم میخوام با 20سال سابقه خودمو بازنشسته کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا حقوق رو حقیقتش تحقیق کردم انگار ۲۵ درصد میرسه که خوب کمتره

از بیمه بیکاری نمی تونی استفاده کنی ؟یعنی مادرت هم هست حقوق پدرت رو میگیره ؟خب اینجوری که خیلی کمه در حق مادرت هم ظلم میشه وقتی  می تونی خودت حقوق مستقل داشتع باشی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب ورزش کردید؟من خودم تجربه ی فیزیوتراپی رو دارم خیلی خوب بود و کمک کردورزش هم زیر نظر فیزیتراپیست ا ...

ورزش میکنم ولی چون دوباره میرم در شرایط محیط کار قرار میگیرم اوضاع بدتر میشه 

خوب آدم از کجا بیاره بخوره ببخشید

شما که خونه دارین دادین اجاره بعدم بانک هم بخواین استعفا بدین با 20 سال خدمت ماهی 20 روز حقوق بهتون میدن یعنی بازم کم میارین 

خدایی حال زندگی ما شیرازیا میکنیم که اصلا در قید وبند کار نیستیم من تو عمرم زودتر از 10 صبح نرفتم سر کار روزی هم خداروشکر میرسه 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

از بیمه بیکاری نمی تونی استفاده کنی ؟یعنی مادرت هم هست حقوق پدرت رو میگیره ؟خب اینجوری که خیلی کمه د ...

تو سازمان دولتی همچین چیزی نداریم بیمه بیکاری نداریم

تو سازمان دولتی همچین چیزی نداریم بیمه بیکاری نداریم

پدر من استفاده کرد تامین اجتمائی بود بعد هم با سختی کار خودشو با ۲۵ سال سابقه کار و ۵۰ سال سن بانشسته کرد البته اون ۵ سال مونده رو بیمش رو اول گرفتن یه جا

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
شما که خونه دارین دادین اجاره بعدم بانک هم بخواین استعفا بدین با 20 سال خدمت ماهی 20 روز حقوق بهتون ...

نه اگر بازنشسته کنه که عالی هست میترسم بازنشسته نکنن 

دوستم متولد ۵۹ بود ایشونم پارسال با ۲۰ سال خودش رو بازنشسته کرد با دو سوم حقوق

منم به همون ۲۰ سال فکر میکنم واقعا بیشتر از این در توانم نیست

غیبت نکن سابقه ات رو خراب نکن یه مدت مرخصی استعلاجی بگیر بهتر نشد بازنشسته شو

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
اگر شعبه نباشی خوبه شعبه مزخرفه حیف عمر

واقعا؟

ببین میدونی چندساله دارم ازمون میدم استخدام شم؟

خیلی دوست دارم🤗

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻