2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حامی و نامی . نیک و نامی . رهام و پرهام . آیت و ایمان . پندار و پارسا . علی و طاها . آرسام و سامیار . مهریار و مهدی یار . آراز و آراد . دایان و رایان . مسیحا و نوحا 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

بنظرم دوتا اسم شیکی که انتخاب کردی حتما لازم نیس ست هم باشن مثلا شاهان ماهان چون وقتی انشالله بزرگ شدن دوماد شدن کسی نمیاد به ست بودن اسم برادر توجه کنه یچیزی بزار وقتی رفتی شناسنامه بگیری بگه خدا بیامزه پدرتو با اسم گذاشتنت مثلا من فکر میکردم لیان اسم دختره ولی اون روز یه خانمه بود یه نوزاد پسر تو بغلش بود خیلی خوشگل بود برا همین پرسیدم اسمش چیه گفت لیان😐💔

ان شاالله به سلامتی بغلشون کنی برای منم دعا کن خدا بهمم دوقلوپسر بده. اسمم پارسا، پرهام- نیهان، ویهان، نویان و نیهان- تیام لیام- آیهان، ویهان- آریا آرین- نیهان، نیکان

بنظرم دوتا اسم شیکی که انتخاب کردی حتما لازم نیس ست هم باشن مثلا شاهان ماهان چون وقتی انشالله بزرگ ش ...

اره منم مهم نیست که مثل هم باشن فقط دوس دارم اسم جدید و تک و قشنگ بنظرم اسم هایی که حرف کمتری دارن شیک ترن ...خودم دوست داشتم اسم یکیشو محمد بزارم اما همسرم اسم عربی دوست نداره میگه باید فارسی باشن

ان شاالله به سلامتی بغلشون کنی برای منم دعا کن خدا بهمم دوقلوپسر بده. اسمم پارسا، پرهام- نیهان، ویها ...

انشالله عزیزم اول نی نی سالم خدا بهت بده بعد هم دوقولو توکل کن به خودش

انشالله عزیزم اول نی نی سالم خدا بهت بده بعد هم دوقولو توکل کن به خودش

گلم شما همونی نیستی ک دوتا دهتر داشتید اول برای دوقلو هاتون انتی بهتون احتمال دختر داده بود؟؟؟یا من اشتباه میکنم 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40