2777
2789
عنوان

چقدر متاهلی یکنواخته

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم بیشتر مربوط به اوضاع مالی و جیب آدماست

ایشون وضع مالیش روبه راهه

پول نداشته باشی متاهل و مجرد نداره باید بشینی خونه

من خیلی از متاهل هارو دیدم دائم با دوست و آشنا به گردش و تفریح و رستوران و...هستن چون اوضاع مالی خوبی دارن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
به نظرم بیشتر مربوط به اوضاع مالی و جیب آدماستایشون وضع مالیش روبه راههپول نداشته باشی متاهل و مجرد ...

اره دقیقااااا شوهرم کارمنده خودمم همینطور 

پولدار نیستیم گند بزنن این زندگی رو

همه مجردا هم مثل دوست شما نیستنمنم مجردم ولی از رستوران و کافه و تفریح خبری نیست

اره به خدا اینا معلوم نیست از کجا میارن

غذاهای عادی هم نمیخوره خیلییی عجیبن فرانسوی و ایتالیایی میخوره

انواع نوشیدنی ها و کافی شاپ ها و.....

خب اون یه نفره 

شما یه بار برید بیرون به اندازه‌ی سه چهار بار بیرون رفتن دوستت خرجتون میشه

محل درج امضای کاربر : زهره هستم 🧚🏻‍♀️ یک عدد اقتصاد دانِ مملکت [ 🌍💰 ، 📚 ] ... دارای سابقهٔ سه ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور 🫱🏻‍🫲🏼 ... ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ " خانم اقتصاد دان " رو به کار ببرید ! چرا که ما داریم اینجا زحـــمت میکشیم !!!! پس از این به بعد نگو زهره ❌ بگو خانوم اقتصاد دان ✅ بگو ببر اقتصادی منطقه ✅ بگو نبض اقتصاد خاور میانه و حومه ✅. دلم میخواد یادم بمونه که خدا هیچ وقت همه چی رو با هم به من نداده و هــیچ وقتم همه چیو با هم ازم نگرفته و نمیگیره... راست میگفت اونی که میگفت هـــمیشه جای شُکرش هست...

عشق و حال هزینه داره پول داره میره کافه و رستوران و...🥲

اره دقیقااااا الکی اینجا میگن با شوهرت خوش بگذرون آخه چطوری بچه دارم این همه هزینه هست تو زندگی

اون غذاهای لاکچری و غربی میخوره انواع دستبند و کیف و .... کافی شاپ 

اره به خدا اینا معلوم نیست از کجا میارنغذاهای عادی هم نمیخوره خیلییی عجیبن فرانسوی و ایتالیایی میخور ...

من سرکار هم میرم ولی چیزایی که دلم میخواد نمیتونم بخرم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

مگه ندیدی کلیپش رومیگه: درواقع متاهلا هستن که ترشیدن تو‌خونه

ما مجردا که همش ب سفر و عشق و حالیم

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.