2777
2789
عنوان

عکس تخت خواب جهیزیه ام😊😊😊بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکهههه… من نمی‌دونم میز تی وی و عسلی چی بگیرم شما ایده ای داری؟

قربونت انشاءالله خوشبخت بشی...راستش من میز تی وی نمیخوام بگیرم میخوام نصب کنم ب دیوار حالا پشتش یه تی وی وال ساده بزنم...برای عسلی هم چون مبلام پایه هاش استیله عسلی استیل خریدم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
مبارک باشه عزیزدلم..منم اینارو خریدم فعلا هنوز ب دستم نرسیده

مبارکه به خوشی استفاده کنین

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عزیزم عکس مبل هات رو داری؟

اینا رو سفارش دادم حدودا ۲۰ روز دیگه اماده میشه...البته تکی هاش یکم با این فرق داره

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
وای چقدر خوشگل و شیکههههه میشه بپرسم چقدر شد هزینه اش؟

فدای توبشم...اینو حقیقتا گفت اگه بخوای پارچش درجه یک باشه حدودا۸۰ میشه...ولی با پارچه یکم سبکتر شد۴۸ تومن