2777
2789
عنوان

چ جوشانده ای واسه جوش صورت خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 27 پست
اره از عطاری بگیر هفته ای دو بار بزن تا وقتی خشک بشه رو پوستت حتی اگ جوش هم داشته باشی هم التهابشو ا ...

بعد با هر شوینده صورتمو بشورم فرقی نداره؟

خدای بزرگم خودت کمکم کن 
بعد با هر شوینده صورتمو بشورم فرقی نداره؟

ن من با اب خالی میشورم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم خیلی جوش میزد صورتتون؟

من دوران نوجونیم زیاد میزدم الان ۱۹ سالمه خیلی کم شده شاید یکی دو دونه در ماه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اگ جواب بگیرم خیلی دعات میکنم

عزیزم اگ جواب گرفتی حتما بگو بهم

اسی من 30سالمه از 15سالگی جوش زدم

هممممه راهی رفتم

این لعنتیا نرفتن ک نرفتن

حجامت

زالو

فیشیال

اسیدتراپی

دارو درمانی

صابون 

انواع روتینها

انواع شوینده ها

رژیم غذایی یدون چربی و قند

دیگه اشکم دراومد دارم مینویسم

من خیلی قشنگم

اما جوشم اعتماد ب نفسم ازم گرفته

اسی من 30سالمه از 15سالگی جوش زدمهممممه راهی رفتماین لعنتیا نرفتن ک نرفتنحجامتزالوفیشیالاسیدتراپیدار ...

دکتر پوست هم رفتید؟ ب من ک کلی قرص آمپول داد ولی ب نتیجه نرسیدم

خدای بزرگم خودت کمکم کن