2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودکشی=بلیط یه طرفه به جهنم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ذکر یونسیه تو سجده زیاد بگو منم تو مرحله خودکشی بودم با این ذکر خدا مشکلاتمو حل کرد

مشکلاتت چیا بود؟ مشکل داریم تا مشکل

طرف یکی میخواد براش پول بریزه نمیریزه، بعد نذر میکنه، بعد که طرف ریخت پولو، میاد میگه حاجت محال گرفتم😒 آرهههه حتمااا

هیچکی حاجت نمیده، این حرفا که امام رضا شفا داده و فلان هم دروغه

روزی حداقل ۲۰۰۰ ذکر استغفار بگو منظورم نه اینکه توبه کن شدیدا اثر متافیزیکی داره خودم امتحان کردم شد ...

من آرامش نمیخوام، چیزی که میخوام بشه آرامش رو هم دارم، ولی همش دروغه این حاجت گرفتن و فلان

باشهجهنم بهتر از اینه که خدا دست بزاره رو نقطه ضعف آدمبابا دشمن آدم هم دست نمیزاره رو نقطه ضعف طرف😭

انشالله خدا به حق عزت و رحمتش یه طوری براتون معجزه کنه یه طوری کارتونو درست کنه یه طوری براتون بچینه که خودتون بعداً بیاین تاپیک بزنین توی اون تاپیک شکرگزاری کنید و دلتون همیشه شاد باشه انشالله امام زمان براتون دعا کنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
انشالله خدا به حق عزت و رحمتش یه طوری براتون معجزه کنه یه طوری کارتونو درست کنه یه طوری براتون بچینه ...

مممنونم از دعاتون

ولی دیگه معجزه نمیشه، اگه میشد امروز نمیزد خرابترش کنه

همه میگن معجزه ولی کسی ندیده، میگن شنیدن کی بود مانند دیدن

همه میگن امام رضا معجزه میده، شنیدم ولی ندیدم

حتی کوچکترین توجهی هم نکرد بهم

مممنونم از دعاتونولی دیگه معجزه نمیشه، اگه میشد امروز نمیزد خرابترش کنههمه میگن معجزه ولی کسی ندیده، ...

ولی دختر فامیل ما تو دو قدمی مرگ تو حرم امام رضا از جاش بلند شد شفا گرفت

ولی خانم فاطمه معصومه و اهل بیت خیلی ها رو شفا دادن و مشکلشون رو به اذن خدا حل کردن

ان شا الله از دو دست عباس حاجت بگیرید

من درک میکنم چی میگید من خودم الان یه حاجت بزرگ دارم که در انتظار اونم و بعضی روزا واقعا حالم بد میشه اما چشمم به کرم خدا و ائمه و اهل بیت رسوله